KUPIO KUĆU, PA PRIMETIO JEDAN DETALJ NA ZIDU: Danijel nije mogao da miruje - Otkrio nešto čemu se sigurno nije nadao (VIDEO)

Novosti online

19. 02. 2024. u 15:01

DANIJEL je tiktoker koji je kupio kuću, ali nije ni slutio da će otkriti nešto što ni prethodni stanari nisu znali da postoji. On je na svom Tik-tok nalogu podelio video u kojem je pokazao svoje otkriće.

КУПИО КУЋУ, ПА ПРИМЕТИО ЈЕДАН ДЕТАЉ НА ЗИДУ: Данијел није могао да мирује - Открио нешто чему се сигурно није надао (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok/__daniel.tx

Iza jednih vrata u kući primetio je misterioznu drvenu ploču zalepljenu za zid. Bilo mu je čudno zašto se ta ploča nalazi direktno iza ulaznih vrata, zbog čega ona ne mogu lepo da se otvore.

Kada je malo bolje pogledao, video je rupe od šrafova po ploči i selotejp. Kada je odlepio traku video je još rupa, pa je pokušao da ih odšrafi kako bi skinuo tu nepotrebnu ploču.

Skidajući je našao je izolaciju koja se nalazila u produžetku, a ono što je našao iza toga ga je potpuno iznenadilo. Naime, ispod izolacije koju je prvo pronašao, otkrio je čitavu skrivenu sobu.

@__daniel.tx Found a hidden crawl space area in our home. Even has power and lights. Previous owners didn’t know it was there. #secretroom #hiddenroom ♬ original sound - Daniel

Soba je bila opremljena strujom i rasvetom, a prethodni stanari nisu ni znali da ona postoji.

Tu su se nalazile neke ventilacione cevi, ali čak je i deo poda bio urađen. Najčudnije je bilo da ukoliko je to bila soba “viška” koja je prekrivala cevi, zašto je u njoj bilo struje i rasvete.

Danijel je rešio da ne razmišlja mnogo o skrivenoj prostoriji, već je napravio mala vrata za tu sobu, kako bi mogao da je otvara kad god poželi. Našalio se da planira da koristi sobu za skladištenje božićnih ukrasa, što uopšte nije loša zamisao. 

(srećna.republika)

BONUS VIDEO: U CARSTVU BAMBUSA I ŠARGAREPE: Beba panda iz moskovskog ZOO vrta dobila novi smeštaj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu