DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 17. FEBRUAR: Lavu dan za nove susrete, Škorpija da se pazi rasprave sa mlađom osobom, Jarac dobija novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

16. 02. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vas u subotu 17. februara čeka na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 17. ФЕБРУАР: Лаву дан за нове сусрете, Шкорпија да се пази расправе са млађом особом, Јарац добија новац

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Venera, planeta ljubavi koja vlada vašim emotivnim, ali i poslovnim životom, ušla je u Vodoliju i približila se Marsu, što pojačava strasti, ali vam donosi i vanredne troškove. Novac stiže preko intelektualnih i uslužnih delatnosti.
 
BIK (21. 4 - 21. 5)
Mada vaš vladalac Venera, planeta novca, ulazi u polje karijere još nećete moći da promenite nešto što vam smeta na poslu. Obratite više pažnje na dokumentaciju i na to šta potpisujete. Uvećanje prihoda preko dodatnog posla.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Venera, koja upravlja vašim ljubavnim životom, pridružila se Marsu i Plutonu u astrološkoj kući ljubavi, donoseći vam ljubomorne scene i rasprave sa voljenom osobom. Trebalo bi da budete oprezniji, ukoliko poslujete sa strancima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Trio (stelijum) ljubavnih planeta u astrološkom polju strasti i finansija, donosi vam buru emocija, ljubomornih scena i rasprava sa voljenom osobom, ali vas čini sklonim i nepotrebnim troškovima i finansijskim rizicima. Ribe misle na vas.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Slobodne Lavove, sa pet planeta u polju partnerskih odnosa gde je ušla i Venera, očekuju brojni susreti i poznanstva. Očekuje vas i više angažovanja, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Iznenadno poznanstvo sa osobom koja će vas očarati.
 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mnoštvo planeta u Vodoliji u koju je ušla i Venera, koja upravlja vašim poslovima, donosi vam više obaveza, sastanaka, ali i mogućnosti za uvećanje prihoda, preko paralelnih ili honorarnih angažmana. Poznanstvo preko preko društvene mreže.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa vašim vladaocem Venerom koja se danas približila Marsu i Plutonu, vladaocima partnerskih odnosa, očekuju vas rasprave, svađe i ljubomorne scene sa voljenom osobom. Ženske Vage morale bi da se čuvaju agresivnih partnera. Smanjite unos šećera.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)
Venera, koja upravlja i vašim ljubavnim životom, vrlo je blizu vaših vladalaca Marsa i Plutona, donoseći vam rasprave sa dugogodišnjim partnerom i mlađim članovima porodice. Tajna romansa sa osobom sa posla može da bude otkrivena.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa ulaskom Venere u ionako prepuno astrološko polje društvenog života, očekuje vas susret, pa i zaljubljivanje u vrlo šarmantnu osobu. Dugogodišnji partner nije siguran na kjoji način da s vama postigne neki dogovor. Poslušajte savet Vage.
 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa čak pet planete u Vodoliji, među kojima je kasno sinoć ušla i Venera, najviše vremena ćete provoditi na poslu, gde možete i da se zaljubite u nekoga ko dolazi iz drugog grada ili zemlje. Novac vam pristiže iz dva izvora prihoda.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa čak pet planeta u vašem znaku, u koji je kasno sinoć ušla i Venera, planeta ljubavi, lepote i novca, nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Sa Mesecom u astrološkom polju ljubavi, dopadaju vam se dve osobe.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mnoštvo planeta u 12. astrološkoj kući, u koju je ušla i Venera, donosi vam buran dan na emotivnom planu. Slobodne Ribe mogu da se zaljube u zauzetu osobu, a zauzete da uđu u tajnu ili platonsku romansu. Provodite više vremena u prirodi.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!