DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 16. JANUAR: Škorpije čeka romantican susret; Lavovi će patiti od nesanice

Astrolog Marina Jungić Milošević

15. 01. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Ovnu za utorak 16. januar donosi na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 16. ЈАНУАР: Шкорпије чека романтицан сусрет; Лавови ће патити од несанице

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Napeti aspekti Meseca u vašem znaku, Merkura i vašeg vladaoca Marsa, simbola logike i akcije, zahtevaju da se prilagodite novim okolnostima na poslu. Umetnici i sportisti mogu da očekuju uvećanje prihoda. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko vašeg astrološkog polja ograničenja i pravi izazovan aspekt sa Marsom, koji uprvalja vašim ljubavnim životom, što nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom. Novac vam stiže preko inostranstva. Pazite se vrele vode.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Zbog napetih aspekata između Meseca i vašeg vladaoca Merkura i Marsa u astrološkom polju finansija i rizika, budite oprezni prilikom sklapanja novih poslovnih dogovora. Moguć odlazak na kraći put u inostranstvo. Pazite se za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Zbog naglašenog znaka Jarca, očekuju vas pregovori o novom poslu. Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući karijere pravi sekstil sa Suncem i Plutonom, donoseći vam solidnu zaradu, ako se bavite nekom kreativnom delatnošću. Opasnost u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce u dobrom aspektu sa Mesecom, donosi uspeh i novac Lavovima, preko poslova sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Jedan Ovan podstiče vašu ambiciju kada se radi o stručnom usavršavanju u inostranstvu. Nesanica.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Izazovan aspekt između Meseca, vašeg vladaoca Merkura i Marsa, planeta logike i akcije, čini vas izuzetno motivisanim da se posvetite projektu sa strancima koji obuhvata i poslove sa nekretninama. Nervoza. Opasnost u saobraćaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vladalac vaših partnerskih odnosa, Mars i Merkur u polju privatnosti, obrazuju napete aspekte sa Measecom, donoseći vam rasprave sa voljenom osobom, ali i poslovnim partnerom. Slobodne Vage očekuje strastveni susret sa Strelcem u večernjim satima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec prelazi preko vaše astrološke kuće posla i pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom i Suncem, donoseći vam lepu zaradu ali i nervozu, ako se često putujete zbog posla. U večernjim satima očekuje vas romantični susret sa Bikom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Aspekt između vašeg vladaoca Jupitera u polju finansija i Marsa i Merkura u polju karijere, motiviše vas kada se radi o poslu koji zahteva veliku preciznost. Pozicija Meseca, donosi uspeh i uvećanje prihoda umetnicima i sportistima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući privatnog biznisa pod uplivom Sunca i Plutona iz vašeg znaka, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Uspeh očekuje Jarčeve koji se bave kreativnim ali i rizičnim zanimanjima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sunce i Pluton prave dobre aspekte sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam uvećanje zarade preko poslova sa nekretninama i inostranstvom. Vaš način odlučivanja može biti pod uticajem vaših emocija. Nervoza. Opasnost u saobraćaju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca iz vašeg u znak Ovna podstiče vašu ambiciju, donoseći vam sjajne šanse za zaradu, preko saradnje sa poslovnim partnerima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ljubavni partner očekuje da razgovarate o jednoj važnoj temi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)