DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 12. NOVEMBAR: Biku dobar dan za ljubav, Vaga da ne preteruje sa trošenjem novca, Vodolija dobija podršku važne osobe

Astrolog: Marina Jungić Milošević

11. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 12. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 12. НОВЕМБАР: Бику добар дан за љубав, Вага да не претерује са трошењем новца, Водолија добија подршку важне особе

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u dobrom aspektu sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, povoljno utiče na vaš ljubavni život, naročito ako ste u dugoj vezi. Opozicija sa Jupiterom, čini vas sklonim preterivanju, pa se klonite nepotrebnih troškova.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Polusekstil između vašeg vladaoca Venere i Meseca u sedmom astrološkom polju, povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom.Napet aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, donosi vam vanredne troškove. Imate podršku starijih osoba u prepodnevnim satima.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca koji obrazuje dobre aspekte sa planetama ljubavi, posla i ambicije, donosi vam novac preko kreativnih poslova i sporta. Napet aspekt sa Jupiterom, vladaocem partnerskih odnosa, unosi tenziju u odnos sa voljenom osobom.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko znaka Škorpije, u kojem je njegov uticaj izvitoperen, što može dovesti do ljubomornih scena sa partnerom. Slobodni Rakovi mogu dobiti poziv za izlazak od prijatelja koji prema njima već dugo gaji određene simpatije.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju privatnosti u opoziciji sa Jupiterom u polju karijere, opominje da izbegavate rasprave sa nadređenima, naročito ženama, ali i sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Stiže vam uplata koju čekate duže vreme.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vladalac vaše astrološke kuće neočekivanih situacija u trigonu sa Saturnom, donosi vam prijatne trenutke sa dugogodišnjim partnerom. Na kraćem putu ili predavanju, može da vam se udvara osoba koja će vam prećutati da je zauzeta.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vladalac vaše karijere, Mesec, u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam manji novčani dobitak i naklonost žena, ma kog pola da ste. Opozicija sa Jupiterom, čini vas sklonim preterivanju, naročito kada se radi o trošenju novca.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Jednom mesečno, Mesec prelazi preko vašeg znaka, ali uvek pravi drugačije aspekte sa tranzitnim planetama. Danas ćete biti osetljiviji i emotivniji, ali i podložniji uticaju voljene osobe. Stara simpatija želi ponovo da uđe u vaš život.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko astrološkog polja tajni, donosi vam novac preko paralelnog ili honorarnog posla. Opozicija sa vašim vladaocem Jupiterom, čini vas sklonim pravljenju ambicioznih planova. Jedna Vodolija želi da se vidi sa vama.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

U prepodevnim satima, možete da dobijete neočekivanu poslovnu ponudu od stranaca, naročito ako se bavite kreativnim znimanjem. Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam novac preko poslova sa nekretninama i građevinskih radova.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca preko astrološke kuće privatnog biznisa, koji obrazuje dobar aspekt sa vašim suvladaocem Saturnom, donosi vam uvećanje prihoda. Osoba na položaju pruža vam podršku u vezi sa poslom koji podrazumeva saradnju sa strancima.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u vašem astrološkom polju ljubavi i nadahnuća, pre podne pravi dobar aspekt sa Saturnom, što nagoveštava mogućnost iznenadnog susreta sa starom simpatijom. Novac vam pristiže preko saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024