DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 2. NOVEMBAR: Lav upoznaje zanimljivu osobu, Škorpiju očekuje dodatni novac, Ribe da paze za volanom

Astrolog: Marina Jungić Milošević

01. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 2. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 2. НОВЕМБАР: Лав упознаје занимљиву особу, Шкорпију очекује додатни новац, Рибе да пазе за воланом

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sjajan aspekt Meseca sa vašim vladaocem Marsom, planetom akcije u polju novca, donosi vam uvećanje prihoda. Saradnja sa ženama donosi uspeh Ovnovima oba pola. Pozicija vašeg drugog vladaoca Plutona, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sekstili Meseca sa Jupiterom i Uranom, planetama blagostanja i putovanja u vašem znaku, donose vam nove poslove sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i hedonizma, nagoveštava romantičan sastanak sa umetnikom ili sportistom.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u astrološkoj kući posla pravi trigon sa vašim vladaocem Merkurom u kući mašte, donoseći vam uvećanje prihoda ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili pedagoškim radom. Ponašanje ljubavnog partnera može da izazove vašu sumnju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol intuicije i inspiracije, pravi sjajne trigone sa planetama u petom i devetom astrološkom polju, donoseći vam uspeh i zaradu preko umetničkog i posla povezanog sa čestim putovanjima. Jedna Škorpija vam šalje poziv za izlazak.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Odličan aspekt Meseca sa vašim vladaocem Suncem, simbolom uspeha i ugleda, povoljno utiče i na vaše poslove, ali i na emotivni život. Pozicija Venere nagoveštava poznanstvo sa nekim na kraćem putu, predavanju ili seminaru. Više se odmarajte.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Venera u vašem znaku obrazuje trigon sa Plutonom u polju ljubavi, što nagoveštava strastvene trenutke sa partnerom. Aspekti Meseca u Raku, donose vam uvećanje zarade preko kontakata sa strancima i prijatelja. Promenite način ishrane.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući karijere i prepun znak Škorpije pružaju vam mogućnost zarade preko paralelnih ili honorarnih poslova. Na kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate osobu koja će brzo pridobiti vašu pažnju i osvojiti vaše simpatije.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Aspekti Meseca u devetom astrološkom polju donosi vam mogućnost odlaska na zajednički put sa voljenom osobom. Pozicije vladalaca vašeg znaka, Marsa i Plutona, najavljuju uvećanje prihoda. Provodite više vremena sa prijateljima.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkoj kući novca obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, simbolom bogatstva, srećnih okolnosti i lepog života, donoseći vam uvećanje prihoda. Jedan Lav se trudi da privuče vašu pažnju i osvoji vaše simpatije.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vaš emotivni život je pod uplivom Meseca, koji je danas u odličnom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom, planetom sigurnosti, istrajnosti i upornosti, što povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. Umetnike i sportiste očekuje uspeh.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Dobri aspekti između vaših vladalaca, Urana i Saturna, sa Mesecom u astrološkom polju svakodnevice, donose vam mogućnost uvećanja prihoda preko kupoprodaje nekretnina i građevinskih poslova. Voljena osoba predlaže vam odlazak na zajednički put.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Naglašen znak Škorpije donosi vam šanse za zaradu preko saradnje sa strancima, putovanja i predavaštva. Merkur, koji upravlja vašim ljubavnim životom u trigonu sa Mesecom, nagoveštava poznanstvo preko društvene mreže. Oprez za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)