NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JULA DO 5. AVGUSTA: Pred Bikom je romansa, Rak da pazi šta potpisuje, Jarca očekuje zanimljivo poznanstvo

Astrolog: Marina Jungić Milošević

29. 07. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 30. jula do 5. avgusta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 30. ЈУЛА ДО 5. АВГУСТА: Пред Биком је романса, Рак да пази шта потписује, Јарца очекује занимљиво познанство

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o  sedmičnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o nedeljnom horoskopu.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Vaš suvladalac Pluton blizu Meseca u astrološkoj kući karijere, 31. jula, povoljno utiče na razvoj događaja u vezi sa novim poslovnim aranžmanom. Spoj Merkura i vašeg vladaoca Marsa, pod uplivom Jupitera i Urana iz kuće posla, 4. avgusta čini vas spremnim da se angažujete na poslovima kupoprodaje nekretnina, građevinskim radovima i sređivanju enterijera.

Ljubav U vreme punog Meseca, simbola romantike u kući društvenog života i iznenađenja, 1. avgusta, moguć ulazak u strastvenu vezu sa Vodolijom ili Lavom. Pozicija planete logike upozorava da krajem perioda možete biti skloni pogrešnim odlukama kada je reč o bračnom ili dugogodišnjem partneru. Jedan Strelac vam šalje SMS.

Zdravlje Nervoza. Podložnost povredama.


 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Sa napetim aspektom između Urana u vašem znaku i vašeg vladaoca Venere, na pragu ste promena koje će uslediti posle početka realizacije vašeg plana koji se odnosi na nekretnine ili neku samostalnu delatnost. Konjunkcija Merkura i Marsa, planeta biznisa i akcije, 4. avgusta, čini vas spremnim da donesete odluku o nekim porodičnim poslovima. Poslušajte savet Jarca ili Riba.

Ljubav Konjunkcija Meseca i Plutona u Jarcu, simbola emocija i strasti, 31. jula nagoveštava susret sa osobom čija su osećanja prema vama vrlo intenzivna. U vreme punog Meseca, 1. avgusta, moguća je romansa s nekim ko živi u inostranstvu, a posle 3. avgusta razdvajanje od partnera, najverovatnije zbog njegovih čestih putovanja.

Zdravlje Bolovi u leđima.


 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Naglašeno astrološko polje privatnosti podstiče vašu ambiciju da započnete samostalni biznis, kao i da izađete u susret željama članova porodice. Vaš vladalac Merkur, 4. avgusta približava se Marsu, zbog čega se možete naći u situaciji da precenite sopstvene snage, pa bi trebalo da prihvatite savet iskusnijih članova poslovnog tima ili dugogodišnjih saradnika.

Ljubav U vreme punog Meseca, početkom avgusta, na kraćem putu možete da upoznate jednu interesantnu Vodoliju ili Strelca. Oko 3. avgusta, majske Blizance očekuju manje trzavice sa partnerom koji može posumnjati u njihovu vernost. Krajem nedelje, trebalo bi da prihvatite savet starijeg člana porodice, kada je reč o voljenoj osobi.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.


 

Foto: Profimedia

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Pun Mesec u Vodoliji, 1. avgusta, podstiče vašu potrebu za većim angažovanjem na razradi samostalnog projekta o kojem odavno razmišljate. Sredina nedelje povoljna je za dogovore sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Konjunkcija Merkura i Marsa u kući mentalnog stanja i komunikacija, posle 4. avgusta, opominje da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

Ljubav Zauzetim Rakovima, porodica je tokom ovog perioda na prvom mestu, dok slobodne očekuje bogatiji društveni život. Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko Plutona u Jarcu, 31. jula, podstiče voljenu osobu da vas ubedi u nešto što je naumila. Krajem perioda, jedan Lav će poželeti da vam bude nešto više od prijatelja.

Zdravlje Moguća alergija na hranu.


 

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Jupitera u polju karijere, podstiče vašu ambiciju, a sa retrogradnim Saturnom u polju novca, odlaže neke isplate i dogovor sa Jarcem ili Ribama. Pozicija Meseca blizu Plutona u polju posla, 31. jula, povoljno utiče na vaše finansije. Posle 4. avgusta, Merkur se približava Marsu, zbog čega ćete imati potrebu da zavedete red na poslu.

Ljubav U vreme punog Meseca u vašem znaku, početkom avgusta, neko će vam na romantičan način dati do znanja koliko je zainteresovan za vas. Sredinom perioda trebalo bi da opreznije komunicirate sa mlađom osobom koju ste upoznali preko neke društvene mreže. Krajem nedelje, Ovan vam šalje poziv za odlazak na zajednički put.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.


 

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Mesec blizu Plutona u astrološkom polju kreativnosti i nadahnuća, oko 31. jula, odgovara umetnicima i sportistima. Pun Mesec, početkom avgusta, inicira vašu želju da ostvarite svoje planove. Posle 4. avgusta, vaš vladalac Merkur obrazuje aspekte sa Marsom i Jupiterom, koji vas čini preduzimljivijim i energičnijim, kada se radi o projektima u kojima želite da se istaknete.

Ljubav Mada vam tranzit Merkura preko retrogradne Venere u 12. polju ne odgovara, ipak vam može doneti neočekivanu, tajnu romansu sa nekim koga znate preko poslovnih kontakata. Zbog aspekata sa retrogradnim Saturnom, u drugoj polovini nedelje, moguće su i rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o Jarcu ili Škorpiji.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju. Podložnost povredama.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Ne odustajete od svojih planova, naročito kada se radi o saradnji sa jednim Bikom i Devicom. Odgovara vam spoj Meseca i Plutona u Jarcu, 31. jula, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Posle 4. avgusta, Merkur i Mars, planete komunikacija i akcije, prave odlične aspekte sa planetama u zemljanim znacima pa ćete lakše uspeti da postignete poslovni dogovor koji vam odgovara.

Ljubav Niste sigurni šta bračni ili dugogodišnji partner očekuje od vas, zbog pozicije vladaoca partnerskih odnosa, Marsa, u kući tajni i prepreka. Zato je bolje da se fokusirate na sopstvene želje. Početkom avgusta, u vreme punog Meseca u kući ljubavi, slobodne Vage će teško uspeti da odole šarmu Vodolije ili Blizanaca.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.


 

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Moćni trigon u zemljanim znacima u kojem je i Mesec blizu vašeg vladaoca Plutona, 31. jula, odgovara Škorpijama koje su preko posla prisutne u javnosti. Početkom avgusta, očekuje vas uvećanje prihoda preko aranžmana sa strancima ili neke samostalne delatnosti. Merkur se 4. avgusta približava vašem vladaocu Marsu pa povedete više računa o komunikaciji sa saradnicima i prijateljima.

Ljubav Tokom ovog perioda vaš društveni život biće vrlo uzbudljiv. Početkom avgusta, u vreme punog Meseca u astrološkoj kući privatnog života, bračni ili dugogodišnji partner može biti ljubomoran jer će posumnjati da vam se dopada neko koga viđate na poslu. Članovi porodice očekuju da im posvetite više pažnje.

Zdravlje Čuvajte se u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Zbog naglašenih polja karijere i tajnih neprijatelja, imate osećaj da vam neko kvari planove. Mesec i Pluton u Jarcu, 31. jula, donose vam zaradu preko posla sa nekretninama, ali 1. avgusta, ipak, izbegavajte nepotrebne troškove. Merkur blizu Marsa u kući karijere, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, planete kontakata sa strancima, posle 4. avgusta donosi vam uspeh.

Ljubav U vreme punog Meseca u Vodoliji, oko 1. avgusta, na nekom kraćem putu u inostranstvu ili seminaru, očekuje vas susret sa interesantnom osobom. Zauzeti Strelci mogu imati problema, zbog ljubomore i posesivnosti bračnog ili dugogodišnjeg partnera, a posle 3. avgusta ipak će preovladati potreba za harmoničnom atmosferom.

Zdravlje Osetljiv nervni sistem.


 

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Već početkom perioda bićete rešeni da sprovedete u delo svoje planove i zamisli o kojima odavno razmišljate. Sa Mesecom blizu Plutona u vašem znaku, vrlo ste praktični i organizovani, zbog čega ćete uspešno realizovati planove koji se odnose na dugoročne projekte. Merkur koji upravlja vašim poslom i kontaktima sa strancima, blizu Marsa, posle 4. avgusta odgovara umetnicima i sportistima.

Ljubav Mada početkom avgusta popušta napetost u odnosu sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, njegova posesivnost i dalje može biti povod za rasprave. U vreme punog Meseca, 1. avgusta, slobodni Jarčevi biće u prilici da upoznaju harizmatičnu osobu na nekoj većoj proslavi ili poslovnom skupu. Ribe misle na vas, a Rak vam šalje SMS.

Zdravlje Sklonost melanholiji.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Osećate da u vama postoji potencijal koji niste iskoristili do kraja, posebno u okviru zajedničkog projekta koji bi trebalo da realizujete sa Bikom ili Ribama. Mesec i Pluton u astrološkom polju prepreka i tajnih neprijatelja, 31. jula, čini vas spremnim da donesete neku važnu odluku. Zbog pozicije Merkura, planete koja upravlja vašom kreativnošću i finansijama, izbegavajte rasprave oko 4. avgusta.

Ljubav Odlazak na put sa partnerom, u vreme punog Meseca u vašem znaku, 1. avgusta, neće proći bez manjih trzavica. Zbog retrogradne Venere u astrološkoj kući ljubavi, muče vas neke dileme, kada se radi o jednom Lavu ili Vagi. U drugoj polovini nedelje bićete skloni donošenju preuranjenih odluka u vezi sa emotivnim životom.

Zdravlje Problemi sa sinusima.


 

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Pozicija Meseca blizu Plutona u 11. astrološkom polju, početkom perioda, odgovara onima koji žele da osujete vaše napore u realizaciji planova koje ste odavno zacrtali. Ipak, neće uspeti, jer imate podršku jednog Bika, Raka i Device. Posle 4. avgusta, konjunkcija Merkura i Marsa, donosi uspeh Ribama koje se bave intelektualnim i poslovima koji zahtevaju manuelnu spretnost.

Ljubav Početkom avgusta, u vreme punog Meseca u Vodoliji, simbola emocije i romantike, koji ima dosta uticaja na vaš znak, možete biti skloni pogrešnim zaključcima, kada se radi o bračnom ili dugogodišnjem partneru. Sredinom nedelje imaćete potrebu da se prepustite maštanju o nekome ko vam je odavno postao tiha patnja.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona