NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. JUNA: Rak da pazi pri sklapanju novog posla, Strelca očekuje zanimljiv susret, Vodolija nestrpljiva

Astrolog: Marina Jungić Milošević

17. 06. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 18. do 24. juna, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 18. ДО 24. ЈУНА: Рак да пази при склапању новог посла, Стрелца очекује занимљив сусрет, Водолија нестрпљива

Image by No-longer-here from Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o  sedmičnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o nedeljnom horoskopu.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21.3 - 20.4)

Posao Pred vama je dinamična sedmica u kojoj vas očekuju brojni susreti, ali i kraća putovanja. Mlad Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem, retrogradnim Plutonom, od 18. do 20. juna, upozorava da izbegavate rasprave sa šefovima. Kvadrat sa Neptunom u maštovitim Ribama, pogoduje umetnicima, posebno piscima i kompozitorima.

Ljubav Zbog naglašenog znaka Lava, sredinom perioda, bićete popularni u društvu i rado viđeni u društvu suprotnog pola. Izazovni aspekti sa planetom emocija, krajem sedmice nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu romansu sa nekim koga poznajete preko posla.

Zdravlje Problemi sa koštanim sistemom.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21.4 - 21.5)

Posao Mnoštvo planeta u polju posla, u prvoj polovini perioda obrazuju dobre aspekte sa Jupiterom u vašem znaku i Saturnom u polju inostranstva, simbolima ekspanzije i ambicije, donoseći vam mogućnost sjajne saradnje sa Blizancima. Ipak, pozicija vašeg vladaoca Venere, opominje na oprez ako planirate ulaganje u poslove sa strancima.

Ljubav Mada vam je intuicija, početkom perioda, naglašena zbog mladog Meseca, kvadrat između Marsa i Urana u vašem znaku, donosi mogućnost razdvajanja od voljene osobe. Pozicija retrogradnog Plutona, vladaoca polja ljubavi, zahteva prilagođavanje željama partnera.

Zdravlje Više šetajte.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Već početkom sedmice pruža vam se mogućnost stručnog usavršavanja, preko koga možete da unapredite svoje znanje i trasirate put i za neki vid privatnog biznisa, u koji ćete uključiti i člana porodice. Ulazak Sunca u znak Raka, 21. juna, označava početak povoljnog finansijskog perioda, naročito ukoliko radite sa klijentima.

Ljubav Mlad Mesec u vašem znaku, jednom godišnje, podstiče vašu potrebu za novim kontaktima i poznanstvima, kao i za kraćim putovanjima. Izazovan aspekt sa planetom ljubavnog zanosa ali i zabluda, upozorava na oprez ukoliko vam se dopada osoba koju poznajete preko posla.

Zdravlje Nervoza.

Foto: Profimedia

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Izazovni aspekati vašeg vladaoca, mladog Meseca, čiji se uticaj oseća oko tri dana, do 20. juna, deluju inspirativno na umetnike. Ipak, povedite više računa prilikom dogovora o novim aranžmanima sa strancima. Pozicija retrogradnog Plutona, simbola moći i bogatstva u sedmom polju, donosi vam povoljnosti na finansijskom planu.

Ljubav Sredinom perioda, Sunce ulazi u vaš znak, zajedno sa asteroidom Juno, donoseći vam mogućnost susreta sa nekim na poslovnom ručku ili proslavi. Vaš vladalac Mesec blizu Sunca i Venere u Lavu, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa vrlo atraktivnom osobom.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23.7 - 22.8)

Posao U vreme mladog Meseca, početkom sedmice, budite oprezni ako

planirate dogovore ili potpisivanje ugovora sa strancima. Ulazak vašeg vladaoca Sunca u znak Raka, sredinom perioda, pod uticajem planeta prosperiteta i ambicije iz polja novca i karijere, donosi vam uspeh i mogućnost uvećanja prihoda. Imate podršku jednog Ovna.

Ljubav Erotski spoj ljubavnih planeta u vašem znaku nagoveštava sedmicu punu uzbuđenja, kao i mogućnost zaljubljivanja u nekog Ovna. Aspekt između Marsa i Urana, vladaoca partnerskih odnosa, donosi razdvajanje od voljene osobe, najverovatnije zbog neočekivanih okolnosti.

Zdravlje Izbegavajte fizičke napore.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Početkom sedmice, kada se obrazuje mlad Mesec u vašoj astrološkoj kući karijere, očekuju vas poverljivi razgovori sa nekim vatrenim znakom, koji se odnose na saradnju sa inostranim partnerima. Posle 21. juna, osoba na položaju će vam pružiti podršku u vezi sa realizacijom aranžmana započetog pre nekoliko meseci. Ako ste sportista, bićete uspešni.

Ljubav Naglašena pozicija Saturna i stelijum Venere, Marsa i asteroida Lilit u 12. kući, nagoveštava susret sa osobom sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. Povoljni aspekti Jupitera, jednog od vladalaca kuća partnerskih odnosa, donose vam odlazak na zajednički put.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem devetom astrološkom polju, kao što će to biti početkom sedmice, koja označava i početak nove faze na poslovnom planu. Mada ćete od 21. juna imati mnogo više obaveza nego ranije, uspećete da ih rasporedite tako da vam ostane dovoljno vremena i za neki dodatni ili honorarni angažman.

Ljubav Već 18. juna možete da upoznate nekoga preko društvenih mreža. Naglašeno polje društvenog života, koje "pada" u znak Lava, donosi vam brojne susrete i poznanstva sa zanimljivim osobama, među kojima će jedan vatreni znak najviše privući vašu pažnju.

Zdravlje Osetljivi zglobovi.

 

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Mada je pred vama naporan period, sa mladim Mesecom u osmom astrološkom polju, pruža vam se šansa da u kratkom vremenskom periodu uvećate svoje prihode. Naglašeni znaci Lava i Bika, donose vam mnogo obaveza, ali ćete uspeti da sve završite. Asteroid Gold, pod uticajem Merkura, sredinom sedmice, najavljuje nove poslovne dogovore.

Ljubav Pozicija Saturna i Neptuna, simbola trajanja i ljubavnog zanosa, već 18. juna, nagoveštava mogućnost odlaska na zajednički kraći put sa partnerom. Ako ste slobodni, na proslavi u restoranu pored vode, upoznaćete nekoga čijem ćete šarmu teško odoleti. Jarac vam šalje SMS.

Zdravlje Nervi su vam napeti kao strune.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Dobar aspekt između vašeg vladaoca Jupitera, planete prosperiteta, u polju posla i Saturna, ide vam u prilog ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina, turizmom ili nekom uslužnom delatnošću. Asteriod Viktorija u povoljnom aspektu sa Plutonom, simbolom harizme, početkom sedmice najavljuje uspešan period, ukoliko ste preko posla poznati u javnosti.

Ljubav Mlad Mesec u vašem sedmom polju, pod uticajem jednog od vaših vladalaca, Neptuna, simbola ljubavnog zanosa, donosi vam novu simpatiju, koju ćete verovatno upoznati na kraćem putu ili nekom javnom skupu. Jedna Vodolija misli na vas.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Planeta moći i velikog bogatstva, Pluton, vratila se na 28. stepen vašeg znaka, gde je njen uticaj veoma jak, pa ćete polako privoditi kraju posao započet još početkom godine. Sa naglašenim znakom Blizanaca, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna iz polja mentalnog stanja, očekuje vas i mnogo novih obaveza, ali ćete sve dobro organizovati.

Ljubav Mlad Mesec u astrološkoj kući strasti i izazova, početkom perioda, upozorava da budete oprezniji u komunikaciji sa jednim vodenim znakom. Osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata, sredinom perioda ponovo ulazi u vaš život. Škorpija želi da pridobije vašu naklonost.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21.1 - 19.2)

Posao Mlad Mesec u polju kreativnosti, pod uticajem vašeg dnevnog vladaoca Urana, početkom sedmice, donosi vam uspeh ako radite u medijima, turizmu, marketingu. Pozicija Saturna i Neptuna čini vas nespokojnim po pitanju poslovnog statusa ili novih dogovora, koji od vas zahtevaju, kako vreme, tako i strpljenje, koje vam nije jača strana.

Ljubav Napeti aspekti koje Saturn, noćni vladalac vašeg znaka obrazuje sa Venerom, Marsom i Mesecom, upozoravaju da bi trebalo više da se okrenete ka rešavanju problema u domu i porodici. Ulaskom Sunca u znak Raka, sredinom perioda, partner počinje da pokazuje više razumevanja za vas.

Zdravlje Izbegavajte rasprave.

 

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Zbog naglašene astrološke kuće posla, u kojoj se nalaze planete novca i akcije, Venera i Mars, u prvoj polovini perioda bićete angažovani kako na rešavanju tekućih problema, tako i odnosa sa saradnicima. Zbog napetih aspekata Merkura, simbola logike, krajem sedmice, možete biti skloni pogrešnim zaključcima, ako ste rođeni u prvoj dekadi.

Ljubav Kada mlad Mesec, jednom godišnje, kao sada, prelazi preko vaše četvrte astrološke kuće, imate želju da promenite nešto u odnosu sa partnerom ili makar u okviru stambenog prostora (kao i poslovnog, ako ste privatnik). Stara simpatija pokušava da pridobije vašu pažnju i naklonost.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona