OTVORENA VRATA 24. APRILA: Bogata ponuda poslova na Mašinskom fakultetu u Beogradu

B.B.

22. 04. 2024. u 12:45

POD nazivom "Otvorena vrata" na Mašnskom fakultetu u Beogradu će 24. aprila biti održan, četvrti po redu, Sajam zapošljavanja, praksi i stipendija.

ОТВОРЕНА ВРАТА 24. АПРИЛА: Богата понуда послова на Машинском факултету у Београду

Foto: Mašinski fakultet

 Ovu manifestaciju, čiji je cilj umrežavanje studenata tehničko-tehnoloških fakulteta sa kompanijama kojima nedostaje inženjerski kadar, organizuje Savez studenata Mašinskog fakulteta, uz veliku podršku uprave fakulteta.

Svečano otvaranje Sajma zapošljavanja, praksi i stipendija biće održano u Svečanoj sali Mašinskog fakulteta sa početkom u 12 časova.Studentima će se na ovom sajmu predstaviti vodeće domaće i inostrane kompanije koje posluju u našoj zemlji.

Mladi akademci imaće priliku da, u periodu od 10 do 16 časova, u holu Mašinskog fakulteta posete štandove ovih kompanija koje nude raznovrsne profesionalne prilike u oblasti mašinstva, elektrotehnike, informatike i srodnih tehničkih disciplina, kao i da se u direktnom kontaktu sa potencijalnim poslodavcima informišu o programima stručne prakse, mogućnostima stipendiranja, kao i otvorenim pozicijama za zapošljavanje.

Posetioci će moći da učestvuju i u različitim radionicama, predavanjima i diskusijama koje će voditi stručnjaci iz industrije, kao i predstavnici kompanija učesnica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)