LARA I MILICA POBEDNICE: Nagradni konkurs za osnovce opštine Surčin

B.B.

24. 12. 2023. u 17:20

LARA Paunović iz OŠ "Branko Radičević" iz Boljevaca i Milica Stjelja, učenica OŠ "22. oktobar" iz Surčina, pobednice su konkursa za najlepše likovno ostvarenje učenika osnovnih škola sa pod nazivom "Mali čuvari prirode".

ЛАРА И МИЛИЦА ПОБЕДНИЦЕ: Наградни конкурс за основце општине  Сурчин

Foto: Opština Surčin

Druga mesta osvojile su Iskra Prodanović, učenica škole "Stevan Sremac" iz Dobanovaca, Hana Latović iz škole "Vuk Karadžić" iz Surčina, Ana Stanisavljević i Anja Popović iz OŠ "Dušan Vukasović Diogen" iz Bečmena. "Bronza" je pripala Milici Kurjak, Dušanu Bursać i Petri Stojadinović iz OŠ "Dušan Vukasović Diogen" iz Bečmena, kao i Sari Jovanović, učenici škole "Branko Radičević" iz Progara.

Na konkurs, koji oranizuje opština Surčin pristiglo je 155 radova iz pet osnovnih škola što je predstavilo veliki izazov za članove komisije. na čelu sa načelnicom Odeljenja za lokalno ekonomski razvoj Alekdandrom Jelesijević Gligorić koja je ovom prilikom izjavila:

- Podjednako lep i težak zadatak je bio pred nama. Zahvaljujemo se ovom prilikom deci, nastavnicima i roditeljima što su uložili trud i prikazali nam darovitost, angažovanost i maštovitost naših mališana koji su nam kroz likovne radome poslali poruke ali i upozorenja koliki trud treba da uložimo kako bi smo očuvali okruženje i planetu na kojoj živimo - navela je Aleksandra Jelesijević Gligorić, načelnica Odeljenja za lokalno ekonomski razvoj, ujedno i predesnik žirija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?