PROMOCIJA 38 DOKTORA NAUKA: Svečanost na Univerzitetu u Beogradu, uručene diplome za najvišeg zvanja za studente pet fakulteta

B.B.

14. 11. 2023. u 12:46

U Rektoratu Univerziteta u Beogradu održana je svečana promocija novih doktora nauka sa pet fakulteta i studija pri Univerzitetu.

ПРОМОЦИЈА 38 ДОКТОРА НАУКА: Свечаност на Универзитету у Београду, уручене дипломе за највишег звања за студенте пет факултета

Foto: Univerzitet u Beogradu

. Doktorske diplome na svečanoj ceremoniji primilo je 38 kandidata sa Farmaceutskog, Hemijskog, Fizičkog, Tehničkog fakulteta u Boru i Rudarsko-geološkog fakulteta. Diplome su svojim kolegama uručili dekan Tehnološkog fakulteta u Boru prof. dr Dejan Tanikić i prodekani ostalih fakulteta: prof. dr Bojan Marković, prof. dr Jelena Trifković, prof. dr Aleksandar Cvjetić i prof. dr Stevan Stojadinović.

U ime rektorskog kolegijuma Univerziteta u Beogradu novim doktorima nauka čestitala je prof. dr Zorica Vujić, prorektorka za finansije.

- Sa 215 godina tradicije i vrhunskog rada, naš Univerzitet je najstarija i najznačajnija ustanova ovog dela Evrope - navela je Vujuć. - Čestitam vam što ste na njemu doktorirali! Od danas počinje proces realizacije vaše akademske i naučne kreativnosti, osnaživanje kritičkog razmišljanja, samostalnosti i objektivnog zaključivanja. Cenjene i drage kolege doktori nauka, od danas je i naš Univerzitet bogatiji za vas, nove doktore nauka i vaša dostignuća. Čestitke vama, mentorima, porodicama i svima koji su vam bili podrška. Ostanite dosledni u životu i nauci.”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije