ŠKOLARINA BESPLATNA: Drugi upisni rok na fakultetu u Vranju

J. S.

23. 08. 2023. u 10:31

PEDAGOŠKI fakultet u Vranju organizuje drugi konkursni rok za upis nove generacije studenata na tri studijska programa: Osnovne akademske studije za obrazovanje učitelja, Osnovne akademske studije za obrazovanje vaspitača i Integrisane akademske studije za obrazovanje master profesora tehnike i informatike.

ШКОЛАРИНА БЕСПЛАТНА: Други уписни рок на факултету у Врању

Foto: J.S.

Podsećamo, Pedagoški fakultet doneo je odluku da školarina za sve novoupisane studente u okviru školske 2023/2024. godine bude besplatna.

Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 31. avgusta do 2. septembra. Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 6. septembar, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i eventualnog kasnijeg upisa.

Kandidati koji su u junskom roku položili prijemni ispit za upis na prvu godinu studija na nekom od učiteljskih ili pedagoških fakulteta u Srbiji, mogu da, u okviru drugog upisnog roka, predaju zahtev za upis na Pedagoški fakultet u Vranju na preostala slobodna mesta i oni će biti oslobođeni polaganja prijemnog ispita.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije