GLUMICA IZ "DARE" ZAVRŠILA U BOLNICI: U nju je bio uperen pištolj, nije odustajala od snimanja ni pored povrede! (FOTO)

Novosti online

01. 03. 2021. u 20:16

GLUMICA Jelena Grujičić Mur dospela je u žižu interesovanja javnosti zbog uloge Blankice u filmu "Dara iz Jasenovca".

ГЛУМИЦА ИЗ ДАРЕ ЗАВРШИЛА У БОЛНИЦИ: У њу је био уперен пиштољ, није одустајала од снимања ни поред повреде! (ФОТО)

Foto Promo

Njena koleginica Ana Lečić otkrila je šta se desilo na snimanju, što javnost dosad nije znala.

- U sceni kada treba da pucam na Daru, ja držim pravi pištolj i lažne metke, i pošto meni Blankica, koju igra Jelena Grujičić treba da izbije pištolj iz ruke kako bi spasila Daru. Pobavljali smo snimanje, pa kako je pet puta ponovila to, ona je udarila ili u pištolj ili u moju kost i njoj je napukao zglob. Zapravo, imala je prelom, sa sve kostimom smo je vodili u bolnicu - prisetila se Ana.

- Ona kako je hrabra, htela je da nastavi snimanje, međutim, doktor s seta ju je posavetovao da odah ide i snimi povredu i sva sreća poslušala ga je. Na kraju je završila snimanje sa gipsom - dodala je Lečićeva.

Foto: Printskrin

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade