OTAC BILJANE ČEKIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Nismo socijalni slučaj, moja ćerka će dobiti mesečnu stipendiju

S.M.

24. 02. 2021. u 16:26

ОТАЦ БИЉАНЕ ЧЕКИЋ СЕ ОБРАТИО ЈАВНОСТИ:  Нисмо социјални случај, моја ћерка ће добити месечну стипендију

Foto: Srna

RADOVAN Čekić, otac devojčice Biljane, koju je svet upoznao po ulozi Dare iz filma "Dara iz Jasenovca" izjavio je da njegova porodica nije socijalni slučaj kako njega i njegovu porodicu predstavljaju pojedini mediji u Republici Srpskoj i Srbiji, kao i da nikada nije tražio pomoć od bilo koga.

- Novinari nas obilaze i svako piše nešto svoje, a istina je da nikada nisam tražio ništa od bilo koga, nikakvu pomoć, niti sam socijalni slučaj kao što je to sada prikazano. Borimo se kao svaka druga porodica i ne trebaju nam kule i gradovi, istakao je Čekić.

Radovan je naglasio da ne želi da se takva slika širi dalje, ističući da je i materijalnu i moralnu podršku već dobio od srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika.

- Zajedno sa svojom kćerkom Biljanom i ostalom decom glumcima bio sam kod gospodina Dodika, koji nas je ugostio na najlepši način i pružio svaku pomoć, i matarijalnu i moralnu. Tada nam je rečeno da su nam njegova i vrata institucija Republike Srpske uvek otvorena i hvala im na tome - rekao je Čekić.

Biljanin otac je naveo da je zaposlen, radi i bori se da sa svojom porodicom živi neki skroman život, onoliko koliko se može.

- Imao sam nekih problema o kojima sam pričao gospodinu Dodiku i koji su rešeni. Rečeno nam je da se obratimo šta god je potrebno, da su nam na raspolaganju. Ono što mi je posebno drago jeste da će Bilja dobiti mesečnu stipendiju i trebalo bi da se narednih dana sastanem sa srpskim članom Predsedništva i razgovaramo u vezi toga - ispričao je Čekić.

Radovan je poručio da ne želi da se nekim izmišljenim pričama skreće pažnja sa odlične uloge koju je Biljana odigrala u filmu "Dara iz Jasenovca".

- Neka se istina prenese onakva kakva jeste. Molim sve da budu objektivni, jer sam i ja svima izašao u susret i to ću raditi i dalje, rekao je Čekić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)