U IZVOĐENJU UMETNIKA NARODNOG POZORIŠTA: Koncert „Opera u vašem kraju“

V.V.S.

09. 09. 2020. u 14:02

KONCERT pod nazivom „Opera u vašem kraju“ u izvođenju umetnika Narodnog pozorišta, održaće se u subotu na KvART Walk sceni (Karađorđeva 48) u Beogradu.

У ИЗВОЂЕЊУ УМЕТНИКА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА: Концерт „Опера у вашем крају“

Foto: Petar Milošević

Na programu su arije i dueti iz opera Pučinija, Verdija, Čilea, Leonkavala, Sens Sansa, kao i dela Leonkavala, Lehara, Eduarda di Capua,Lobosa, Pjacole i drugih, u interpretaciji solista, pijanista i članova orkestra Opere Narodnog pozorišta.

Publika će na otvorenom prostoru moći da uživa u omiljenim zvucima operske literature, a uz poziv da zajedno zapevaju, iz Narodnog pozorišta gledaoce podsećaju na poštovanje svih mera zdravstevene zaštite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

RODILA MU DVA SINA: Ovaj sportista je bivši Lidijin muž