JEDAN od naših najpoznatijih i najuposlenijih glumaca Miloš Biković odlučio je da svoj honorar od filma "Košare" ustupi porodicama poginulih vojnika.

Miroslav

25.07.2020. 18:46

Svaka cast Bikovicu, gledao sam neke snimljene sekvence filama i mogu da kazem da on super glumi ali, reziser je film mnogo, ali mnogo ulepso.... nije bas sve bilo tako, mi smo dobro tamo nastradali imalo je vise mrtvih i ranjenih od sluzbenih podataka..... i nisu siptari bili losi borci to mora da im se prizna, kidisali su na nas kao gladni vuci i nisu se lako povlacili....... zato kazem , film je jako jako ulepsan, dobro svatam mora malo p[roaganda ali preterano je brate

Milan

26.07.2020. 15:50

Ovakav gest mladog čoveka , govori o njegovoj veličini ! Bravo.majstore , tako se stvara legenda , tvojim dobrim delima ponose se tvoji roditelji rodjaci i priatelji , a ponosice se tvoja pokoljenja ! Ovakve ličnosti i dogadjaje treba objavljivati i podržavati , a ne velicati neobrazovane , nevaspitane , nemoralne i bezobrazne rijaliti budale i tzv političare koji se bahate i pozivaju mlade na nasilje zarad licnog interesa.