HUMANI GEST MILOŠA BIKOVIĆA: Honorar od “Košara” poklanja porodicama palih heroja

A. P.

24. 07. 2020. u 21:00

ХУМАНИ ГЕСТ МИЛОША БИКОВИЋА: Хонорар од “Кошара” поклања породицама палих хероја

Miloš Biković / Foto Omega production

JEDAN od naših najpoznatijih i najuposlenijih glumaca Miloš Biković odlučio je da svoj honorar od filma "Košare" ustupi porodicama poginulih vojnika.

Njegov humanitarni rad poznat je odavno, ali svaka nova vest naiđe na odobravanje i poštovanje njegovih sledbenika.

U filmu Balša Đoga poznati glumac igra jednog od "starijih momaka", koji je već učestvovao u ratovima 1991. i 1995, a na Košare dolazi da bi pomogao mladim 18-godišnjim vojnicima, "jer zna kako je njemu bilo".

- Velika je čast biti kamenčić u mozaiku duhovnog spomenika ljudima koji su dali život, mladost i zdravlje u borbi za naš dom. Oni su nosili oružje, a mi nosimo baklju da razvejemo tamu zaborava nad njihovim podvigom - izjavio je Biković, povodom svog glumačkog angažmana u "Košarama".

Tokom dana, dok su prenosili vest o njegovom humanom gestu, Biković je, u jednom trenutku, rešio da se našali, poručivši na "Tviteru":

- Volim kad NATO piše o meni - iznad vesti o poklonjenom honoraru koju je na ovoj društvenoj mreži objavila stranica Trending NATO News.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Miroslav

25.07.2020. 18:46

Svaka cast Bikovicu, gledao sam neke snimljene sekvence filama i mogu da kazem da on super glumi ali, reziser je film mnogo, ali mnogo ulepso.... nije bas sve bilo tako, mi smo dobro tamo nastradali imalo je vise mrtvih i ranjenih od sluzbenih podataka..... i nisu siptari bili losi borci to mora da im se prizna, kidisali su na nas kao gladni vuci i nisu se lako povlacili....... zato kazem , film je jako jako ulepsan, dobro svatam mora malo p[roaganda ali preterano je brate

Milan

26.07.2020. 15:50

Ovakav gest mladog čoveka , govori o njegovoj veličini ! Bravo.majstore , tako se stvara legenda , tvojim dobrim delima ponose se tvoji roditelji rodjaci i priatelji , a ponosice se tvoja pokoljenja ! Ovakve ličnosti i dogadjaje treba objavljivati i podržavati , a ne velicati neobrazovane , nevaspitane , nemoralne i bezobrazne rijaliti budale i tzv političare koji se bahate i pozivaju mlade na nasilje zarad licnog interesa.