PEDESETO IZVOĐENJE "SA DRUGE STRANE JASTUKA": Popularni mjuzikl jubilarno u Pozorištu na Terazijama

V.V.S.

19. 02. 2024. u 15:35

ANSAMBL mjuzikla "Sa druge strane jastuke" obeležiće pedeseto izvođenje na sceni Pozorišta na Terazijama, u utorak 20.februara, a predstava je inspirisana popularnim stihovima i muzikom Momčila Bajagića Bajage.

ПЕДЕСЕТО ИЗВОЂЕЊЕ СА ДРУГЕ СТРАНЕ ЈАСТУКА: Популарни мјузикл јубиларно у Позоришту на Теразијама

foto V.Opsenica

Premijera je planirana za mart 2020. godine, ali ju je pandemija koronavirusa "odložila" za jesen iste godine: od tada do danas publika je u prilici da u predstavi čuje 30 hitova našeg poznatog kantautora, koji posetioce jedinog muzičkog teatra vode na nostalgični put u rane osamedesete. Odnosno, kako je naveo autor teksta Stevan Koprivica u neku vrstu "urbane bajke smeštene u terazijski trougao". Svi akteri, sve vreme su na sceni - glumci, hor, balet i orkestar.

U predstavi igraju Slaven Došlo, Milena Živanović(Tatjana Dimitrijević), Danijel Korša, Žarko Stepanov, Vladan Savić, Igor Damnjanović, Elizabeta orevska, Kristina Savić, Duško Radović, Milan Milosavljević, Milan Tubić, Ljubiša Dinčić, Jelena Arsić, Milica Pavlović, Minja Petrović, Nebojša Gromilić(Janko Cekić), Dušan Šida, Aleksandar Dunić i drugi.

Autorski tim predstave čine i Aleksandar Sedlar (muzički aranžmani), Milica Cerović (koreografija), Aleksandar Denić (scenografija) i Tatjana Radišić (kostimi).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024