U KRALJEVSTVU ŠABALINA : U KCNS predstavljanje knjige „Varden“ Nede Milošević

J. S.

19. 12. 2023. u 14:46

PROMOCIJA romana epske fantastike „Varden“, autorke Nede Milošević, biće održana u Kulturnom centru Novog Sada, na Tribini mladih, u četvrtak, 21. decembra (19 sati).

У КРАЉЕВСТВУ ШАБАЛИНА : У КЦНС представљање књиге „Варден“ Неде Милошевић

KCNS

Uz autorku o delu će govoriti i diplomirani pravnik Zoran Kontić, dok će moderatorka biti filolog Milica Milošević.

Knjiga  “Varden” je prvi deo zamišljene trilogije i prati događaje u kraljevstvu Šabalina i njenom glavnom gradu Vardeniku. Glavni lik je devojčica Norija, unuka trenutnog vardenskog kralja Zarija. Radnja je prožeta fantastičnim i realnim događajima koji se vrtoglavo smenjuju i uvlače čitaoca u svet u kojem će postati saučesnik uzbudljive bajkovite priče.

Neda Milošević rođena je 1979. godine u Rumi, gde je i završila osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2002. godine. Živi i radi kao advokat u Rumi.

Od  srednjoškolskih dana   bavi se planinarenjem, ima više nego impozantnu planinarsku biografiju, a volonterski radi i kao sportski stručnjak Planinarskog saveza Srbije.Autorka uživa u prirodi i svim njenim lepotama, a svoje bogate utiske povremeno prenosi i na slikarsko platno. "Varden" je njen prvi roman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)