KADA se pre ravno jedne decenije pojavila TV serija "Ravna gora" protiv koje su čak bile organizovane i demonstracije ispred RTS, kao direktna posledica ogromnih turbulencija u zemlji i regionu, kao ishod strašnih napada na moje delo, na mene lično, čak i na moj život - završio sam u dva navrata po petnaest dana u bolnici.

Komentari (6)

Kajzer

24.09.2023. 10:35

Operacija Halijard je dokaz srpske naivnosti i mazohizma .Zašto ne objasnite narodu događaje iz tog vremena. Amerikanci su 1944g. na uskrs bombardovali Beograd i druge gradove u Srbiji pobili na hiljade Srba i ni jednog nemca. Nemci su obarali te avione a ludi srbi spašavali te iste pilote. Na fotografiji jedne avio bombe pored američkih vojnika piše Srećan uskrs!

zoran

24.09.2023. 12:10

Filmovi su mu prosečni u odnosu na lovu koju uzme...romansirane biografije četnika i četničkog pokreta su više nego smešan pokušaj prekrajanja istorije i uloge četnika kao fašista.

Glumac

24.09.2023. 12:52

"Uspesan glumac" Nedeljko,toliko uspesan, da glumi samo u tatinim serijama i filmovima,gde su on i tata glavni u selu,najpametniji,svi se prosto utrkuju u šlihtanju ovim gromadama,snimanim u produkciji,u kojoj je suvlasnik sa sekom Jelenom, zetom i naravno tatom.

Dragan

24.09.2023. 14:14

Dosadni Bajić i njegova promenljiva ideologija u stilu kameleona. Amerikanci su naneli mnogo zla Srbiji da bi se sada od nekakvog preuveličanog spašavanja pravila epska priča.