PREMIJERA SERIJE "TUNEL" NA DUNAV FILM FESTU: Publici se poklonila glumačka ekipa na čelu sa režiserom Petrom Ristovskim (FOTO)

N. Živanović

25. 08. 2023. u 23:58

ČETVRTE večeri na "Dunav film festu" u pelepom ambijentu Malog grada Smederevske tvrđave, prikazana je premijera serije "Tunel", u režiji Petra Ristovskog.

ПРЕМИЈЕРА СЕРИЈЕ ТУНЕЛ НА ДУНАВ ФИЛМ ФЕСТУ: Публици се поклонила глумачка екипа на челу са режисером Петром Ристовским (ФОТО)

Foto N. Živanović

Publika je videla prve dve epizode ove napete psihološke drame, zasnovane na policijskim izveštajima, novinskim reportažama i izveštajima pripadnika policije, prikazuje živote i rad policijskih pregovarača, koji se dešava na svojevoljno izabranoj granici izmedju života i smrti.

Po reakcijama publike i ovacijama glumačkoj ekipi, koja se na čelu sa režiserom Petrom Ristovskim poklonila smederevskoj publici, serija ce imati veliki uspeh.

U seriji igra odlična glumačka ekipa, Minja Peković, Jovan Belobrković, Dragan Boža Marjanović, Tamara Šustić, Miloš Đorđević, Lazar Ristovski, Zoran Cvijanović, Radovan Vujović, Teodora Ristovski, Sergej Trifunović. Autorsku ekipu pored reditelja Petra Ristovskog čine i Vladimir Ćosić, scenarista, direktori fotografije Goran Volarević, Maja Radošević, i Marko Milovanović, scenografi Željko Antović i Ljubica Petrović, kostimograf Veliborka Brankov, maskerka Dušica Vuksanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, kao i montažeri Miodrag Cicović i Aleksandar Popović.U nedelju je svečano zatvaranje festivala i ceremonija dodele nagrada.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!