Muzički let kroz Srbiju počinje 26. januara na Kolarcu

Promo

18. 01. 2023. u 16:00

"Sa Mozzartom na krilima muzike" naziv je serije koncerata klasične muzike koje će pijanista Stefan Đoković održati u 12 gradova u Srbiji.

Музички лет кроз Србију почиње 26. јануара на Коларцу

Foto: Promo

Ovaj istaknuti srpski pijanista svoj čarobni muzički let započinje 26. januara u 20 časova u velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, gde će izvesti dela Franca Šuberta, Frederika Šopena i Franca Lista.

Beogradski koncert je prvi od ukupno 12 koncerata koji će tokom narednih 12 meseci biti održani u isto toliko gradova Srbije.

Ovaj projekat je prvi i jedinstven je po tome što će se na njegovom krilima klasična muzika autora najvećih sveskih kompozitora u izvedbi maestralnog Stefana Đokovićam čuti u svim delovima Srbije.

Foto: Promo

Publika će na koncertima, pored prilike da uživa u muzici, kupovinom karte i lično dati doprinos humanom aspektu ovog projekta koji se ogleda  u tome što će celokupan prihod od prodaje ulaznica svih 12 koncerata biti doniran domovima kulture u gradu u kome je koncert održan.

Pored Beograda, publika u Loznici, Nišu, Valjevu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Zaječaru, Vrnjačkoj Banji, Subotici, Priboju i Novom Sadu će moći da oseti atmosferu najvećih svetskih koncertnih dvorana u svojim gradovima, a istovremeno da učini nešto veoma lepo i humano za domove kulture koji su mesto susreta lokalnih zajednica.

Magični let na krilima muzike započinjemo 26. januara  na Kolarcu i pozivamo vas da se sa Stefanom Đokovićem vinete visoko, do najkvalitetnije klasične muzike. Karte za ovaj koncert mogu kupiti na blagajni Kolarca ili online na sajtu Tickets.rs.

Datumi održavanja ostalih koncerata iz serije "Sa Mozzartom na krilima muzike" biće blagovremeno objavljeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NAGRADA STEVAN TOTOROVIĆ ZA MIRJANA MILOVANOVIĆ: Na Pogledima 2024 pohvaljeni Veroljub Naumović, Danilo Paunović i Marija Aranđelović