BIVŠA ŽENA SE OPROSTILA OD MARKA ŽIVIĆA EMOTIVNIM REČIMA: "Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje" (FOTO)

Novosti onlajn

15. 10. 2021. u 14:54

GLUMAC Marko Živić preminuo je juče u 49. godini, a njegova bivša supruga oprostila se danas od njega emotivnim rečima i slikama punim uspomena.

БИВША ЖЕНА СЕ ОПРОСТИЛА ОД МАРКА ЖИВИЋА ЕМОТИВНИМ РЕЧИМА: Тамну и тешку страну света фарбао си у најдречавије боје (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno.

Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti.
Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu.
Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova - napisala je Nataša na Instagramu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)