UPRKOS željama i molitvama njegove porodice, prijatelja, ali i svih onih koji su ga voleli "preko ekrana" i pozorišne scene, Milan Lane Gutović je posle višenedeljne borbe lekara na Vojnomedicinskoj akademiji danas u 15.45 izgubio životnu bitku.

NIKOLALONDONKRAJINA

25.08.2021. 21:26

S obzirom na situaciju na zalost drugo se nije moglo niocekivati. Danas se malo tko vrati iz bolnice, narocito u ovim godinama. Narocito ako netko ima drugih zdravstvenih problema pored Korone. Na zalost sve se vise dokazuje da ce ove godine biti neki zivotni vjek , u ovom ratu za smanjenje ljudske populacije.

Slađan

25.08.2021. 23:31

@NIKOLALONDONKRAJINA - Nažalost gdin Gutović je imao Mikrocelularni karcinom pluća od februara meseca. To je najteži oblik karcinoma pluća. Neka mu je laka zemlja.

PetarS

26.08.2021. 05:31

NE bih o njegovoj politickoj orjentaciji, ali kao Glumac (sa velikim G) bio je LEGENDA. Njegovi Filmovi kao i filmovi iz njegovog vremena su nasi filmski CLASSIC-i! Reda: "Pink Panter" (sa Piterom Sellers-om) , i drugih zanra: "Casablanca-e", "Gone with the wind", "Bridge on river Kwai"...itd.