"TOLIKO MI JE TEŠKO DA NEMAM REČI!" Lidija Vukićević u neverici zbog smrti Laneta Gutovića - Bio je baš veliko srce!

Novosti online

25. 08. 2021. u 19:06

NAKON tragične vesti je Milan Lane Gutović preminuo, oglasila se njegova koleginica i prijateljica Lidija Vukićević i otkrila kako se oseća u ovom trenutku i po čemu će pamtiti slavnog glumca.

ТОЛИКО МИ ЈЕ ТЕШКО ДА НЕМАМ РЕЧИ! Лидија Вукићевић у неверици због смрти Ланета Гутовића - Био је баш велико срце!

Foto: Printscreen/Instagram/vukiceviclidija

- Nisam baš dobro. Strašno stvarno, toliko mi je teško da nemam reči. Lane je bio jedan zaista neko koga sam zaista smatrala velikim prijateljem i s nekim s kim sam se uvek podudarala mišljenjima, prosto smo gledali u istom pravcu kad god smo pričali na bilo koju temu. Ogroman gubitak, ogroman... I kao glumca, kao umetnika i kao čoveka. Stvarno je bio redak – kaže potrešena Lidija, pa otkriva po čemu će pamtiti svog slavnog kolegu i prijatelja.

- Pamtiću ga po tome što je bio čovek širokog srca, što je bio toliko duhovit i što dan-danas prepričavamo svi njegove pošalice, prosto je bio čovek velikog srca što ne može da se kaže za mnoge glumce, on je bio baš veliko srce – rekla je Vukićevićeva.

Podsećamo, velikan srpskog glumišta Milan Lane Gutović preminuo je danas u 15.45h nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije