KONCERT RADETA ŠERBEDŽIJE "NE OKREĆI SE SINE": Nastup poznatog umetnika u Botaničkoj bašti u Beogradu

V.V.S.

08. 07. 2021. u 15:49

U BOTANIČKOJ bašti "Jevremovac" u nedelju, 11.jula, održaće koncert Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend pod nazivom "Ne okreći se sine", kako se zove i njegov novi album objavljen krajem prošle godine. Šerbedžija je poslednji koncert u Beogradu održao krajem 2018, a prvi put će u "Jevremovcu" pred beogradskom publikom nastupiti na otvorenom.

КОНЦЕРТ РАДЕТА ШЕРБЕЏИЈЕ НЕ ОКРЕЋИ СЕ СИНЕ: Наступ познатог уметника у Ботаничкој башти у Београду

Anja Zeljić

Pred ovaj nastup poznati umetnik poručuje:

- Pevaću ću vam svoje stare i nove pesme. Više starih, a manje novih. Jer, kako mi je jednom davno rekao moj prijatelj Kemal Monteno: "Nova pesma je dobra samo onda kad postane stara!" A ova moja pesma "Ne okreći se sine" nije nova. Nije postala stara, jer sam je snimio davne 1989. godine u tadašnjem "Jugotonu" u Zagrebu. Upravo kada je trebalo da izađe moja longplejka "Ne budim te tek tako", počela su teška vremena u našoj zemlji...

Na novom albumu Šerbedžija je okupio odličnu autorsku, pa će publika na koncertu sigurno uživati i u njegovim hitovima "Barbara", "Ne daj se Ines", "Meni se dušo od tebe ne rastaje", "Ni u tvome srcu", "Poleti ptico", "Povratak ratnika", "Tvoje nježne godine" i mnogim drugim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)