HOĆE LI SNAGA LJUBAVI POBEDITI ZLO: Treća sezona "Zakopanih tajni", od 22. aprila, na Pinku

J. BANjANIN

20. 04. 2024. u 05:00

POSLE šokantnog završetka druge sezone, treći i finalni ciklus serije "Zakopane tajne", iz pera Žarka Jokanovića, stiže od 22. aprila, radnim danima, osim utorka, u 22.00, na Pink, i donosi razrešenje brojnih porodičnih misterija i neraščišćenih odnosa junaka.

ХОЋЕ ЛИ СНАГА ЉУБАВИ ПОБЕДИТИ ЗЛО: Трећа сезона Закопаних тајни, од 22. априла, на Пинку

Foto Jelena Simonović

Brojnoj glumačkoj ekipi, u kojoj je i čuvena Mira Banjac, pridružila se jedna od naših najboljih glumica Jelica Sretenović.

Okosnicu nastavka i dalje će činiti porodica Doder i likovi koji su na neverovatan način povezani sa njom. Brižljivo čuvane tajne padaće jedna za drugom, kao kule od karata, čime će se iz korena menjati životi junaka koji su međusobno prepleteni i više nego što mogu da zamisle.

U vrtlogu strasti, ljubavi i izdaje, Doderovi tragaju za istinama, a treća sezona se vrti oko pitanja "Hoće li snaga ljubavi pobediti zlo koje vreba sa nekoliko strana?".

Nakon što je saznala za još jednu Balšinu (Danilo Čelebić) prevaru sa Renatom (Danina Jeftić), ali i da je njegov otac podmetnuo požar u kom su stradali njeni roditelji, Lala (Milica Milša) odlučuje da stavi tačku na njihov brak i traži mu da se iseli iz vile. Njihov prvenac Tadija (Stefan Radonjić) se setio da mu je Viktor (Pavle Jovanović) sin, dok se Viktorova majka Vera (Marina Ćosić) bori sa osećanjima prema Tadiji i još većom torturom muža Svetozara (Nebojša Savić). Lala se sukobila i sa bivšom Balšinom suprugom Đurđom (Gala Videnović), te otkrila sve o njenoj poseti Moskvi, a Đurđa joj obećava osvetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)