KAKO SU PALI NAJVEĆI NARKO-KRALJEVI SVETA? Ekskluzivni snimci u seriji "Gospodari droge: Hapšenje" na kanalu Nacionalna geografija

N. D.

06. 08. 2023. u 11:25

ZA ljubitelje dokumentaraca, na kanal Nacionalna geografija, od 6. avgusta, stiže prava premijerna poslastica.

КАКО СУ ПАЛИ НАЈВЕЋИ НАРКО-КРАЉЕВИ СВЕТА?  Ексклузивни снимци у серији Господари дроге: Хапшење на каналу Национална географија

Foto Nacionalna geografija

"Gospodari droge: Hapšenje", dokumentarni serijal iz 2023. čijih će se sedam epizoda emitovati nedeljom, u 22.00, na portalu IMDb ocenjen neverovatnom ocenom 9.8, donosi nam istinita svedočenja iz prve ruke o hapšenjima i eliminaciji nekih od najvećih i najopasnijih narko-bosova iz ugla specijalnih agenata, istražitelja i doušnika iz kartela. U seriji, koju kao reditelj potpisuje proslavljeni Adam Vorner, a koji stoji i iza legendarnih naslova u oblasti dokumentaristike kao što su "Narko ratovi", "Isušivanje okeana", "Grejs Keli: Nestali milioni", "NASA: Tajni dosijei" i mnogih drugih, gledaoci će imati priliku da vide obilje ekskluzivnog, do sada neemitovanog materijala. Na trenutak ćemo zaviriti u podzemlje i otkriti mrežu tajnih kanala koji povezuju ceo svet i funkcionišu kao paralelna stvarnost. Kao insajder, za potrebe serije angažovan je agent američke federalne službe za suzbijanje narkotika DEA, Adam Najel, koji nas vodi kroz sedam neverovatnih priča od kojih će mnogim gledaocima zastati dah.

- Ljudi nisu svesni koliko su sfera kriminala i običnog života isprepletani. Mreža krijumčara droge je veliki živ organizam koji, da bi opstao i da bi funkcionisao nesmetano, mora da pusti korenje u mnoge sfere. U posao su uključeni svi. Od proizvodnje, preko dilera, podmićenih policajaca, političara, do krajnjih distributera i korisnika.

Foto Nacionalna geografija

Iznad svega toga su, naravno, bosovi koji vode celu organizaciju i koji su gotovo nedodirljivi. Borba protiv ovih struktura je iscrpljujući posao - poručuje Adam Najel, koji nam iz vizure agenta koji je učestvovao u mnogim akcijama suzbijanja distribucije narkotika donosi iskustva iz prve ruke.

Na samom početku videćemo priču o Kertisu Vorenu, genijalnom krijumčaru droge i prvom britanskom kriminalcu koji je kupovao proizvode direktno od kolumbijskih narko-kartela. U nastavku ćemo upoznati Otonela, kolumbijskog kralja kokaina, od kog strahuju sve kolege. Hoće li najveća potera kroz kolumbijsku džunglu, napokon, dovesti do njegovog hapšenja? Zašto na pomen Čupete, jednog od najvećeg bosova latinoameričkih narko kartela strepi pola sveta? Ko je pripadnik Anđela pakla, čuveni Moma Bušea? Od severa do juga, i od zapada do istoka, serijal "Gospodari droge: Hapšenje" prikazuje nam najveće istrage o drogi.    


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)