SEVALE PESNICE I STOLICE: Epilog nesvakidašnjeg obračuna u Žarkovu, otkriveno zašto se dogodila tuča nasred ulice! (VIDEO)

Š. M.

22. 04. 2021. u 06:34

NESVAKIDAŠNjA tuča koja je pre dva dana izbila u Žarkovu dogodila se jer je jedan od učesnika obračuna pregazio psa drugom, kako nezvanično saznajemo.

СЕВАЛЕ ПЕСНИЦЕ И СТОЛИЦЕ: Епилог несвакидашњег обрачуна у Жаркову, откривено зашто се догодила туча насред улице! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/moj_beo_grad

Kako se može videti na snimku objavljenom na društvenim mrežama, u tuči su sevale palice i stolice, koje su vinovnici incidenta "pozajmili" iz obližnje picerije.

Muškarci su se prvo, saznajemo, jurili kolima po prestoničkim ulicama, da bi se zaustavili na jednom od semafora na Žarkovu i započeli fizički obračun. U tuči su učestvovala četvorica muškaraca, a saobraćaj je u ovom delu grada jedno vreme bio usporen.

Udarali su se stolicama i povećim šipkama, dok su očevici nemo posmatrali "duel". U jednom trenutku vidi se kako muškarac stolicom lomi staklo na "suparničkom" automobilu. Posle toga oni ulaze u kola i pokušavaju da odu sa mesta incidenta, gde su stigli i organi reda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024