ZNAM IH KAO DOBRU PORODICU, OVO JE UŽAS: Slavica brutalno ubijena, Milorad u bolnici - komšije o tragediji u Aranđelovcu (FOTO)

M. L.

28. 03. 2021. u 18:09

TEŠKA porodična tragedija desila se prošle noći u naselju Preseka u Aranđelovcu.

ЗНАМ ИХ КАО ДОБРУ ПОРОДИЦУ, ОВО ЈЕ УЖАС: Славица брутално убијена, Милорад у болници - комшије о трагедији у Аранђеловцу (ФОТО)

Foto: M. L.

U porodičnoj kući, u ulici Vožda Karađorđa, kako se sumnja, Milorad A. (63), ubio je svoju godinu dana mlađu suprugu Slavicu A. Prema nezvaničnim saznanjima, on je suprugu najpre tukao a potom i izbo nožem. Onda je, najverovatnije istim oružjem, sebi prerezao vene.

Kako smo saznali u ovom naselju, kada je stigla ekipa Hitne pomoći on je bio pri svesti i prevezen je u bolnicu.

Foto: M. L.

Šta je uzrok ove teške porodične tragedije još se pouzdano ne zna i najverovatnije će biti utvrđeno tokom istrage. Članovi porodice nisu želeli da razgovaraju sa novinarima i kazali su nam da napustimo dvorište.

Komšije u ovom naselju i oni koji su poznavali pokojnu Slavicu i njenog supruga kažu da su zatečeni i užasnuti onim što se dogodilo. Govore da je to dobra porodica i da ništa nije nagoveštavalo tragediju.

- Slavicu sam znala dugo, često je našom ulicom šetala unučiće. Nikada nismo primetili da ona i njen suprug imaju bilo kakve nesuglasice. Ne znam kako i zašto se to desilo. Užas - priča Gorica Nikolić, komšinica.

Foto: M. L.

Komšije kažu da su Slavica i njen suprug izrodili troje dece, dva sina i kćerku. Imaju i unučiće.

- Znam ih kao finu porodicu, jedan njihov sin se bavio stolarijom, pravio je kuhinje. O tragediji i zašto je do toga došlo ništa ne znam - kaže Slađana Ranković iz ovog naselja.

Milorad je nakon ukazane pomoći prebačen u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu. Kako nezvanično saznajemo, njegove povrede su sanirane i smešten je na ovdašnju Kliniku za psihijatriju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)