PRONAĐENO TELO MUŠKARCA U KUĆI U DONJEM MILANOVCU: Sumnja se da je u pitanju nestali Milan Ilić za kojim se tragalo od decembra

V. Đ.

20. 03. 2021. u 20:47

MILAN Ilić (34), iz Donjeg Milanovca, koji je nestao 20. decembra prošle godine, samo dan nakon što je proslavio krsnu slavu sa ukućanima, navodno je pronađen mrtav večeras u napuštenoj kafani "Deverika" u na samom ulazu u to mesto.

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО МУШКАРЦА У КУЋИ У ДОЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Сумња се да је у питању нестали Милан Илић за којим се трагало од децембра

Foto: Privatna arhiva

Nisu poznati razlozi na koji je nesrećni mladić izgubio život, a porodica se ne javlja na telefon. Iako postoje brojne spekulacije, pravi uzrok smrti znaće se tek nakon obdukcije.

Ono što se zna je da je proslave slave, mladić otišao iz kuće, ostavivši ukućanima pismo u kome je, navodno, naveo "da želi da pokuša da se sam snađe u životu, kao i da ima ideje kako će urediti svoj život".

Prema prvim saznanjima, na telu nema vidljivih tragova nasilja, pa se sumnja da je reč o samoubistvu. Kraj tela je policija pronašla i njegove lične stvari, kao idokumenta. Telo je pronašao policajac, a nezvanično se pominje da je leš bio u fazi raspadanja.

Policajcu, koji je pronašao telo, bilo je sumnjivo što su vrata na "deverici" otvorena, jer je znao da je vlasnik tog objekta u Italiji. Naložena je obdukcija tela nesrećnog mladića, za kojim je potraga obavljana na 40 kvadratnih kilometara i u koju su bili uključeni i ronioci Žandaramerije.

U Donjem Milanovcu kažu da su Milana slabo poznavali, jer je on često boravio u inostranstvu. Govori je nekoliko jezika i važio za vrlo inteleigentnog momka. Najveću misteriju, ipak, predstavlja to što se na Ilićen vajber broj, nakon nestanka, javio nepoznat čovek, tvrdeći da je iz Svilajnca i da je broj njegov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a