VELIKA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU: Pao jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz"

Novosti onlajn

26. 02. 2021. u 10:07

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У БЕОГРАДУ: Пао један од вођа навијачке групе Алкатраз

Foto: Printscreen

POLICIJA je operativnim radom u policijskoj akciji borbe protiv kriminala, koji pripadnici MUP-a vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača partizana i to grupe “Alkataraz” D. Š. (38).

Kako nezvanično saznaju mediji, inspektori PS Čukarica su nakon operativnog uspeli da lociraju štek-stan u centru Beograda, te su sinoć uz pomoć interventne jedinice upali obijajući vrata jer nije želeo da ih otvori.

Pretresom prostorija pronađen je specijalno napravljen štek u kojem je nađeno oružje i municija. Pored toga pronađeno je nekoliko pancira, baklje, kao i zastave ove grupe navijača.

U garaži zgrade pronađeno je i nekoliko automobila koji, kako se sumnja, pripadaju osumnjičenom, a na jednom od njih su postavljeni blinkeri.

Uhapšeni je poznat policiji od ranije, a 2017. godine, osuđen je na godinu i po dana zatvora, zbog nelegalnog nošenja oružja. Naime, kod njega je tada policija pronašla pištolj „glok“ sa 12 metaka.

Inače, on je 2008. učestvovao u neredima na utakmici OFK Beograd, zbog čega je pokrenuta istraga. Utočište je pronašao na Kosovu, gde je nakon godinu dana skrivanja uhapšen 2012. godine. Navodno, priveden je nakon sukoba s pripadnicima KPS u civilu, a u njegovom stanu je pronađeno oružje.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)