TAMAN GA PUSTILI IZ PRITVORA, ON OPET IZA REŠETAKA: Privođenja u Kladovu i Majdanpeku, vozili pod dejstvom narkotika, pa odbili testiranje

S. M. J.

22. 02. 2021. u 18:40

ТАМАН ГА ПУСТИЛИ ИЗ ПРИТВОРА, ОН ОПЕТ ИЗА РЕШЕТАКА: Привођења у Кладову и Мајданпеку, возили под дејством наркотика, па одбили тестирање

Foto: Depositphotos

SAOBRAĆAJNA policija je u Majdanpeku i Kladovu, tokom vikenda, isključila iz saobraćaja dvojicu vozača, jednog koji je zatečen da vozi pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i drugog koji je odbio ovaj test.

Kako saznajemo u Policijskoj upravi u Boru u Majdanpeku je policija 21. februara, zaustavila tridesetosmogodišnjeg muškarca u vozilu “fijat bravo”, za koga je utvrđeno da vozilom upravlja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, zaustavljen je 21. februara u Majdanpeku u vozilu „fijat bravo“. Određeno mu je zadržavanje do 12 sati, uz zabranu upravljanja vozilom u trajanju od 24 časa.

Međutim, on je čim mu je istekla mera zadržavanja nastavio da vozi, a kako ga je policija ponovo zatekla i naložila testiranje na prisustvo psihoaktivnih supstanci, što je on odbio, ponovo je zadržan do 12 sati.

U Kladovu je patrola saobraćajne policije zatekla je tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao „audijem“ i koji je odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci.

I njemu je određeno zadržavanje do 12 časova. Sudija Prekršajnog suda u Negotinu osudio ga je na novčanu kaznu u visini od 100.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)