PRIVEDEN SARADNIK RADE TRAJKOVIĆ: Cvetko Veljković pretio ubistvom članu izborne komisije?

Novosti online

03. 02. 2021. u 22:13

KANDIDAT za poslanika Građanske inicijative za "Slobodu pravdu i opstanak" Nenada Rašića, Cvetko Veljković, priveden je u popodnevnim časovima od strane policijskih službenika policijske stanice u Štrpcu, zbog toga što je danas oko 15 časova u prostorijama opštinske izborne komisije koje se nalaze u zgradi Opštine Štrpce, pretio ubistvom članu izborne komisije Emranu Avdiju, prenosi Insajderi.

ПРИВЕДЕН САРАДНИК РАДЕ ТРАЈКОВИЋ: Цветко Вељковић претио убиством члану изборне комисије?

Foto: Fejsbuk

Cvetko Veljković je pretnje Emranu Avdiju uputio obrativši mu se rečima da će ga baciti kroz prozor sa trećeg sprata zgrade i to je ponovio u više navrata, dok mu je na kraju povišenim tonom saopštio da se sve neće završiti na ovome i da čeka kraj izbora 14. februara, a da će dan nakon izbornog procesa, odnosno 15 februara, otići kod njega kući i da će ga naočigled čitave porodice ubiti.

Vidno uznemiren Emran Avdiju je incident odmah prijavio policiji jer se kako je rekao brine za svoju bezbednost zbog vrlo ozbiljnih pretnji.

Ovo je za Gazetu Insajderi potvrdio ,,portparol" tzv. kosovske policije za region Uroševca Agim Gaši.

- Bilo je slučajeva zastrašivanja, trenutno tamo radi policija, ali u ovom trenutku nemamo izveštaj u vezi sa osumnjičenim da li je u pritvoru ili ne - rekao je Gaši.

Na listi Građanske inicijative za Slobodu pravdu i opstanak Nenada Rašića, za izbore 14. februara, nalaze se Milan Dabić, Cvetko Veljković i Rada Trajković.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)