STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Ovako je nastupila smrt žene pronađene u koritu Zapadne Morave

V. I.

12. 12. 2020. u 16:01

REZULTATI obdukcije leša ženske osobe koji je pronađen u petak u koritu Zapadne Morave, ispod Plavog mosta, pokazali su da je smrt nastupila usped utapanja.

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Овако је наступила смрт жене пронађене у кориту Западне Мораве

Foto arhiva

Obducent je potvrdio da na telu nema tragova nasilja, odnosno uočene povrede nastale fizičkim nasiljem.

Prema informacijama iz istrage, ženski leš je u vodi proveo najmanje tri do četiri nedelje i nalazi se u fazi raspadanja do neprepoznatljivosti. U daljem postupku istrage biće izvršena identifikacija.

Policija je posumnjala da se radi o lešu Snježane Zoranović (40), majke osmomesečne bebe, čiji je nestanak njen suprug prijavio još početkom novembra. On je po pozivu policije obavio identifikaciju leša, ali nije mogao sa sigurnošću da ustvrdi da on pripada njegovoj supruzi. Rekao je da odeća i obuća odgovaraju onoj u kojoj je Snježana 7. novembra, prema njegovim tvrdnjama, napustila stan u centru Čačka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život