POLETELO JE 13 AVIONA, NJIHOV SE NIJE VRATIO: Tuga u porodici Igora Ivanovića, mladića koji je poginuo u padu aviona (FOTO/VIDEO)

M. S.

12. 12. 2020. u 13:14

PORODICA Igora Ivanovića (34), mladića koji je poginuo u padu aviona na Kozari i dalje ne može da veruje da je njihov sin i brat nastradao i da ga više nikada neće videti.

ПОЛЕТЕЛО ЈЕ 13 АВИОНА, ЊИХОВ СЕ НИЈЕ ВРАТИО: Туга у породици Игора Ивановића, младића који је погинуо у паду авиона (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

Njegov otac Sreten je u kući, zapalio sveću za svog sina i jedva je smogao snage da progovori nekoliko reči.

- U šoku smo još. On je ovaj posao obavljao desetak godina. Trinaest aviona je poletelo, dvanaest su se vratili. A njihov nije -  priča Igorov otac Sreten.

- Tragedija je velika, pored njega imam još dva sina. Juče su nam javili da je nestao avion, a posle toga i da je nastradao. Nepristupačan je teren, dronove su upotrebljavali - rekao je utučeni otac poginulog mladića.

Majka je u suzama ušla u kuću, ne smogavši da kaže bilo šta nakon tragedije.

Podsećamo, majka dvoje dece I. P. (31), državljanka Rumunije, je poginula sa Igorem u padu sportskog aviona pajper 28, čija je olupina pronađena juče poslepodne na području sela Aleksići, na Kozari, dan nakon što se srušio. Olupina aviona, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak oko 14.10, pronađena je u petak oko 15 časova. Uočena su i dva tela, jedno u avionu, a drugo pored ostataka letelice.

Tridesetjednogodišnjakinja je bila pilot aviona, dok je tri godine stariji mladić bio operater na operaciji oralne vakcinacije lisica protiv besnila, koju su na širem području banjalučke i prijedorske regije izvodili radnici beogradske firme "STS avijacija"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!