LEKAR POKUŠAVAO DA REANIMIRA DEČAKA: Otac i brat pronašli beživotno telo mladog tenisera u kupatilu - ne naslućuje se razlog tragedije

R. Šegrt

06. 12. 2020. u 11:10

DEČAK M. T. (14) iz Mokrina kod Kikinde preminuo je sinoć u porodičnoj kući pod još nerazjašnjenim okolnostima.

ЛЕКАР ПОКУШАВАО ДА РЕАНИМИРА ДЕЧАКА: Отац и брат пронашли беживотно тело младог тенисера у купатилу - не наслућује се разлог трагедије

Foto: R. Šegrt

Otac i brat pronašli su ga bez svesti u kupatilu i odmah pozvali Hitnu službu koja je brzo stigla, ali lekar reanimacijom, nažalost, nije uspeo da ga povrati u život.

To je “Novostima” potvrđeno i u kikindskoj Policijskoj upravi, a niko u Mokrinu, zasad, ne može ni da nasluti šta bi mogao da bude uzrok tragedije. Samo se nagađa da bi uzrok smrti dečaka, možda, moglo da bude gušenje gasom, a možda je uzrok strujni udar ili nešto treće. 

- Od Hitne službe sinoć smo obavešteni da su iz Mokrina dobili poziv da ukažu pomoć jednom dečaku. Pokušali su reanimaciju, ali nisu uspeli. Poziv su dobili od porodice dečaka. Uviđaj na licu mesta obavila je policija uz prisustvo tužioca iz Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu. Zasad nije poznao šta bi mogao da bude uzrok smrti dečaka. Nema elemenata krivičnog dela, odnosno ništa ne ukazuje na nasilnu smrt. Da bi se utvrdilo kako je dečak izgubio svest i šta je prouzrokovalo smrt, telo dečaka poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad – rečekao je za “Novosti” izvor iz kikindske policije.

Dečak M. T. je učenik osmog rzareda mokrinske OŠ “Vasa Stajić”. Trenirao je tenis, bio je član Teniskog kluba “Mokrin”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati