PRETUKAO PA SILOVAO ĆERKU? Osumnjičenom određeno 30 dana pritvora

B.G.

04. 11. 2020. u 14:32

NAKON saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, protiv Janošika Ć. (43), osumnjičenog za silovanje svoje dvadesettrogodišnje ćerke Sonite, pokrenuta je istraga, pa mu je na predlog tužilaštva, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu, odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

ПРЕТУКАО ПА СИЛОВАО ЋЕРКУ? Осумњиченом одређено 30 дана притвора

Foto: B. G.

Kako se sumnja, Janošik je u subotu, poslednjeg oktobarskog dana, u večernjim satima, brutalno silovao svoju ćerku u jednoj napuštenoj udžerici, još uvek se ne zna tačno gde, a onda joj zapretio da ćuti i nikome ne prijavljuje šta se dogodilo.

Očigledno ponižena i povređena, dvadesettrogodišnja Sonita je za silovanje rekla jednoj svojoj prijateljici, koja je slučaj prijavila policiji.

Janošik se nakon gnusnog čina nije vraćao u porodični dom u Surdučkoj ulici Treći red u naselju Bagljaš u Zrenjaninu, nego se skrivao po napuštenim kućama u naselju, gde je i otkriven i uhapšen u ponedeljak 2.novembra u ranim popodnevnim časovima.

Foto: B. G.

Istraga koja predstoji, tek treba da utvrdi detalje monstruoznog čina oca nad svojom ćerkom, da li ju je, kako pričaju neki, tukao i na silu odvukao do napuštene kuće i nakon batina, na silu obljubio.

NIKO NE ZNA GDE JE SONITA

Uzaludan je bio svaki pokušaj da saznamo, da lu se silovana devojka, nakon lekarskih pregleda, vratila u porodilni dom u Surdučkoj ulici.Kuća bez dvorišne kapije, vezan pas koji laje i zaključana ulazna vrata, uz sleganje ramenima u znak neznanja, komšija iz okolnih kućeraka.

Njena majka i Janošikova nevenčana supruga Anita Z. koja je sa mlađom ćerkom u porodičnoj kući u pomenutom naselju u Zrenjaninu, u kojem žive mahom Romi, nije želela ništa da kaže, uz opasku da je u šoku i da se nada da će njena starija ćerka Sonita, biti dobro, ne spominjući pri tom nedelo svog nevenčanog supruga Janošika, za koga komšije i poznanici tvrde da nikada pre, nije bio bahat i nasilan i da ga svi poznaju kao vrednog čoveka, koji je po ceo dan radio razne poljoprivredne poslove u polju.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a