MAKAZAMA IZBOLA SUNARODNICU NA BUVLJAKU Određen pritvor Kineskinji (30)

J.L.

13. 10. 2020. u 14:39

ZBOG pokušaja ubistva sunarodnice u nedelju na buvljaku u Subotici, Kineskinji Z.Č. (30) određen je pritvor do 30 dana.

МАКАЗАМА ИЗБОЛА СУНАРОДНИЦУ НА БУВЉАКУ Одређен притвор Кинескињи (30)

Foto: J.L.

Ona je saslušana u  Višem sudu u Subotici a pritvor joj je određen zbog opasnosti od bekstva. Istragu vodi Više javno tužilaštvo.


Z. Č. je u nedelju prepodne posle svađe uzela makaze i na više mesta po telu ubola ženu staru 39 godina. Izbodena Kineskinja je odmah prevežena u Opštu bolnicu u Subotici gde je operisana i nalazi se van životne opasnosti, njeno stanje je stabilno.

Incident se dogodio u delu pijace gde se prodaje „od igle do lokomotive“  i gde cirkuliše veliki broj ljudi. Očevici događaja koji se još prepričava kažu da se sve odigralo jako brzo, da su samo čuli viku na kineskom jeziku a onda i ženu kako makazama kidiše na drugu ženu.

-Obe su već duže vreme na buvljaku, prodaju robu koja se može naći u kineskim radnjama. Verovatno su se posvađale oko robe, ali ko će to znati, niko kineski ne razume – kaže jedan od očevidaca.

Inače, krajem oktobra prošle godine gotovo na istom mestu dogodilo se ubistvo zbog nerešenih razmirica dve porodice. Tada je u bolnici od zadobijenih povreda nožem preminuo Beriša Bedžet (62). Suđenje njegovom ubici Bejzaku Fehmiju počinje u ponedeljak 19. oktobra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)