NOVOSTI SAZNAJU: Detalji filmske potere na Novom Beogradu - divljali po gradu, otimali kola, uhapšena četiri mladića

Novosti online

09. 09. 2020. u 21:53

Nakon današnje filmske potere u Ulici omladinskih brigada u Novom Beogradu, policija je uhapsila ukupno četiri osobe koje se sumnjiče da su tokom dana izvršile otmicu dva automobila i razbojništva, saznaju „Novosti“.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Детаљи филмске потере на Новом Београду - дивљали по граду, отимали кола, ухапшена четири младића

Foto: Katarina Mihajlović

- Sumnja se da je jedan mladić najpre danas u popodnevnim časovima oteo uz pretnju pištoljem na parkingu u Novom Beogradu „pežo 307“, a kako su potom imali saobraćajku, dvojica osumnjičenih su ostavili ukradeno vozilo i potom oteli na drugom parkingu „fiat stilo“. Njim su se zatim uputili na Vračar u stan sledeće žrtve, gde su ih drugo dvoje privedenih čekali jer su tipovali žrtvu, i potom su izvršili razbojništvo uzimajući novac i tehniku – objašnjava naš izvor, navodeći da su nakon trojica muškaraca i žena pobegli.

Policija je svega koji sat kasnije stavila lisice dvojice osumnjičenih u Novom Beogradu gde je sustigla „fiat stilo“, a potom je uhapšeno i dvoje saučesnika. U vozilu su prilikom hapšenja pronađeni pištolj koji su koristili, ukradeno iz stana na Vračar i manja količina droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!