REANIMACIJA NIJE POMOGLA: Detalji saobraćajne nesreće na Miljakovcu u kojoj je stradao otac, a povređen sin

G. NOVAKOVIĆ

02. 09. 2020. u 07:00

BEOGRAĐANIN Miloš Ž. (40) poginuo je u noći između ponedeljka i utorka, a njegov sin Aleksandar Ž. (17) teško je povređen, u saobraćajnoj nesreći kod okretnice autobusa na liniji 48, na Miljakovačkim stazama. Otac je preminuo na mestu, dok se lekari bore za život mladića.

РЕАНИМАЦИЈА НИЈЕ ПОМОГЛА: Детаљи саобраћајне несреће на Миљаковцу у којој је страдао отац, а повређен син

Novosti

Kako smo nezvanično saznali, Miloš Ž. najverovatnije je vozio neprilagođenom brzinom, a da li je pritom bio i pod dejstvom alkohola, utvrdiće policijska istraga.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, otac i sin su se oko sat i po posle ponoći vozili u automobilu marke BMV starije generacije.

Miloš je najverovatnije izgubio kontrolu nad kolima, i pri skretanju udario u drvo, da bi se svom silinom zakucao u sledeće stablo i tu kobno zaustavio.

Foto: Fejsbuk

POTREBNA KRV ZA MLADIĆA

NA društvenim mrežama juče se apelovalo na humane ljude da pomognu Aleksandru tako što će dati krv, bilo koje grupe. On je na odeljenju intenzivne nege sa povredama opasnim po život, potvrđeno je "Novostima" iz Urgentnog centra.

- Krv se daje u Urgentnom centru u njihovom zavodu za transfuziju - stoji u molbi za pomoć dečaku.

Kako smo saznali od komšija, Aleksandar je pohađao lokalnu osmoletku i u naselju nije poznat kao problematično dete. On, brat i sestra uglavnom su odrastali uz baku.

Iako su lekari Hitne pomoći brzo stigli na mesto udesa, mogli su samo da konstatuju Miloševu smrt i na odeljenje reanimacije prevezu mladića.

Kako saznajemo, Aleksandar je zadobio teške povrede slezine, rebara i glave.

- Miloš je stanovao u naselju i svakodnevno je prolazio ovu krivinu, znao je da je opasna. Tragovi kočenja se ne vide - rekao nam je jedan od žitelja Miljakovca.

Kako smo nezvanično saznali od žitelja ovog dela Beograda, koji su se zaustavljali svojim vozilima kod okretnice, raspitujući se da li je to mesto nesreće, Miloš Ž. ima problematičnu prošlost.

- Koliko znam, Miloš je moler, bio je na dobrom glasu i radio je širom Beograda - priča nam jedan od poznanika porodice, vidno potresen vestima koje su ga juče ujutro probudile.

- Pre nekoliko godina završio je u zatvoru, nikada nije tačno otkriveno zbog čega. Skoro u istom trenutku razveo se i od supruge, sa kojom ima dva sina i devojčicu. Aleksandar mu je srednje dete. Nadam se da će se on izvući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna