UČIO JE DA PLIVA I DODIRIVAO ISPOD VODE? Sutra saslušanje osumnjičenog za napastvovanje devojčice - Snimci sa kamera rešavaju slučaj?

V. Đ.

25. 08. 2020. u 22:00

SLUČAJ devetogodišnjakinje iz Zaječara, koju je, navodno, njen sugrađanin M. S. (64), tokom kupanja na gradskoj plaži u tom mestu, dodirivao po genitalijama i naterao je da ga oralno zadovolji u obližnjem šumarku, nedaleko od Timoka, tema je o kojoj u utorak niko od nadležnih nije želeo da javno govori.

УЧИО ЈЕ ДА ПЛИВА И ДОДИРИВАО ИСПОД ВОДЕ? Сутра саслушање осумњиченог за напаствовање девојчице - Снимци са камера решавају случај?

Plaža u Zaječaru / Foto Zaječar.info

Ono što se za sada zna, jeste da je devojčica na plažu dolazila u društvu osumnjičenog. Na sebi, po svedočenju očevidaca, nije imala kupaći kostim, već je u vodu ulazila samo u gaćicama. U reci ju je, navodno, M. S. "učio da pliva", dok ju je, zapravo, kako se sumnja, ispod površine reke, dodirivao.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, devojčicu je u dva navrata tokom ovog meseca, vodio do obližnjeg šumarka, nedaleko od plaže, gde ga je ona, sumnja se, oralno zadovoljila. Po jednoj verziji, M. R. je ispričala roditeljima šta se dešava, nakon čega su oni slučaj prijavili policiji. Prema drugoj, sve to primetio je jedan od kupača, o čemu je obavestio nadležne u MUP.

- Policija je odmah reagovala i privela M. S. - saznajemo od izvora bliskog istrazi. - On će u sredu, uz krivičnu prijavu, kojom mu se na teret stavljaju nedozvoljene polne radnje, biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Zaječaru. Nakon toga će se videti ima li osnova za istragu i određivanje pritvora.

Kako saznajemo, policija je prikupila snimke sa svih sigurnosnih kamera u okolini gradske plaže na Timoku i pregledala ih. Nezvanično se, takođe, saznaje i da je devojčicu pregledao ginekolog Zdravstvenog centra u Zaječaru, koji je ustanovio da nije razdevičena. Navodno, ona je kazala da ju je M. S. dodirivao po butinama. Osumnjičeni je, kako saznajemo, u policiji negirao sve što mu se stavlja na teret.

Prema nezvaničnim informacijama, sredinom prošle godine zaječarskom Centru za socijalni rad bio je prijavljen slučaj zanemarivanja devojčice od strane njenih roditelja. Navodno, nadležni u toj ustanovi su po prijavi izvršili iznenadnu proveru i došli do zaključka da nema osnova za tako nešto, nakon čega je slučaj zaključen.

BEZ KOMENTARA

U CENTRU za socijalni rad u utorak nisu želeli da bilo šta komentarišu, navodeći da ne daju podatke o tako osetljivom slučaju. Na naše pitanje, da li je prošle godine prijavljen slučaj zanemarivanja devetogodišljakinje, ženski glas nam je kazao:

- Ne dajemo takve podatke.

Isti odgovor smo dobili i kada smo pitali da li je devojčica na sigurnom, nakon čega nam je osoba sa kojom smo razgovarali prekinula vezu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna