PREMINUO OD STRUJNOG UDARA: Muškarac iz Niša nastradao u jednom naselju, pa njegovo telo odvezli u drugi kraj

J.Ć.

21. 07. 2020. u 09:14

U ULICI Ivana Milutinovića u Nišu u ponedeljak oko 21 sat pronađeno je beživotno telo Marka M. (48). Kako se nezvanično saznaje, on je preminuo od strujnog udara koji je zadobio prilikom pokušaja krađe bakarnih kablova u trafo stanici u selu Krušce, gde je bio sa još trojicom prijatelja, koji su nakon toga dovezli njegovo telo u NIš i ostavili ga u vozilu.

ПРЕМИНУО ОД СТРУЈНОГ УДАРА: Мушкарац из Ниша настрадао у једном насељу, па његово тело одвезли у други крај

Foto: J.Ć.

Otvorio je vrata trafoa, uhvatio se za kabl i zadobio strujni udar usled čega je izgubio svest. LJudi s kojim aje bio ubacili su ga u kola i krenuli ka Nišu, a u međuvremenu pozvali Hitnu pomoć, međutim, ali je on na putu do Niša preminuo. Nakon toga su ga izbacili iz vozila i pobegli. Oni su iste večeri pronađeni i objasnili su kako je Marko nastradao.

Prema rečima meštana, beživotno telo njihovog komšije pronađeno je u autu, odakle je izvučen kako bi mu se pružala pomoć, ali je njemu samo mogla da se konstatuje smrt.

Meštanin ovog kraja poznat je policiji od ranije zbog kriminalnih radnji. Iako ga u ovom kraju meštani znaju kao Stojana A. njemu u dokumentima stoji ime Marko M. jer je, kako saznajemo, više puta menjao identitet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)