ZAPALIO ŽENU ZBOG LJUBOMORE: Polio je sa dva litra benzina - jezivi detalji zločina u Novom Beogradu

Z. U. - S. J. M.

19. 07. 2020. u 21:15

POLICIJA je posle višednevnog bekstva uhapsila Radomira B. (52) iz Smedereva, osumnjičenog da je prošlog ponedeljka, polio benzinom i zapalio Zoricu K. (66) u Novom Beogradu. Nesrećna žena je posle dva dana zbog teških povreda izdahnula na Vojnomedicinskoj akademiji.

ЗАПАЛИО ЖЕНУ ЗБОГ ЉУБОМОРЕ: Полио је са два литра бензина - језиви детаљи злочина у Новом Београду

Foto: Fejsbuk

Prema nezvaničnim saznanjima, Radomir je bio u emotivnoj vezi sa Zoricom, a kada je htela da ga ostavi, on ju je sačekao ispred zgrade u Surčinskoj ulici u Novom Beogradu, gde je živela.


- Navodno, njih dvoje su se upoznali preko "Fejsbuka" - navodi naš izvor. - Izvesno vreme su se zabavljali, a onda je ona odlučila da ga ostavi. On to nije mogao da joj oprosti. Kobnog dana, u prošli ponedeljak, sačekao je u hodniku i počeli su da se svađaju.

Sumnjamo da je najpre udario, a kada je nesrećna žena pala, polio je sa dva litra benzina koje je nosio u kanisteru i - zapalio.

Foto: Fejsbuk

 


Žena je dozivala u pomoć, a Radomir se, dok je ona gorela, dao u beg. Uznemirene komšije istrčale su napolje i pokušale da je spasu. Ugasili su vatru, ali je ona zadobila strahovite opekotine. Kolima Hitne pomoći prebačena je na VMA, ali je uprkos naporima lekara, preminula.

Foto: Fejsbuk

 


Radomir B. se sve vreme krio, ali mu je policija ubrzo ušla u trag. U akciji beogradske i smederevske policije, lisice su mu stavljene u subotu. Osumnjičen je za teško ubistvo na surov način. Posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, određen mu je pritvor do 30 dana.

PALIO  I RANIJE


PREMA nezvaničnim informacijama, ovo nije prvi put da svoje probleme i nesporazume Radomir B. rešava na ovakav način. I ranije je polivao ljude benzinom i palio, ali srećom, bez težih posledica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a