UHAPŠEN Tunižanin Sami Dahili, koji je učestvovao u nasilnim protestima simpatizera Đilasovog SzS i desničarskih ekstremista ispred Skupštine Srbije, tokom 2010. godine organizovao je seriju demonstracija Arapsko proleće u Tunisu.

MILOJKO

16.07.2020. 08:52

Ko te pita za pamet, kada su pare, privilegije, polozaj, uz ono cuveno Srpsko oni ce meni da kazu, sta me briga.......itd Srbin a rekao bih u danasnje vreme i jos vise Srpkinje spremne su majku a ne tamo neku Srbiju da prodaju i da je se odreknu.Na zalost danas se vecina mladih pa i srednjih godina informisu pa i dopunjuju "svoje obrazovanje" na drustvenim mrezama.Kolektivne i drustvene pameti nema, svi misle /ako to znaju/ samo na sebe.

Dragan

17.07.2020. 16:16

Najvaznija karika u lancu "proleca" po svetu, je nase gore list Srdja Popovic. To i vrapci na granama znaju. Pokazao se prvo u Otporu, odusevio nalagodavce i zaradio dalja unapredjenja. Tako se "napreduje".

Miki Zg

23.07.2020. 19:30

Tko god mislio da su nasilne demostracije ,napadi na policiju ,Skupštinu spontane naivan je .Zapadne službe ( Englezi ,CIA ,) njihovi agenti po svijetu su se svom žestinom obrušili na državu Srbiju u sadejstvu s tajkunima ,srpskim plaćenicima ,NVO -udrugama .Izvršili su pokaznu vježbu obojene revolucije u buduće ,Narode čestitam ,nema više nikada 5 .oktobra u Srbiji !