U NAPADU SEKIROM MUŠKARAC ZADOBIO POVREDU GLAVE I PRSTA: Nema krvarenja – upućen u niški Klinički centar

I. M.

23. 03. 2024. u 16:16

Muškarac iz Šarlinca S.S. koga je jutros sekirom napala žena, prema prvim informacijama, zadobio je telesne povrede koje nisu opasne po život, ali je preventive radi iz leskovačke Opšte bolnice upućen u niški Klinički centar.

У НАПАДУ СЕКИРОМ МУШКАРАЦ ЗАДОБИО ПОВРЕДУ ГЛАВЕ И ПРСТА: Нема крварења – упућен у нишки Клинички центар

foto: I.Mitić

- Primljen je sa povredom glave i prsta na ruci. Naši lekari su obavili sve neophodne dijagnostičke procedure koje su pokazale da nema krvarenja, ali je pacijent, iz preventivnih razloga, transportovan na nišku neurohirurgiju – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke Opšte bolnice.

Prema njegovim rečima, pacijent je povređen nekim tupim predmetom, a da li je to tupi deo sekire, kako se pretpostavlja, treba da utvrdi istraga.

U policiji su nam samo rekli da imaju prijavu događaja, da još uvek nema kvalifikacije dela i da je u toku saslušanje žene za koju se sumnja da je povredila muža.

Ona je to, prema nezvaničnim informacijama, učinila sekirom, dok je povređeni muškarac spavao, tako što ga je udarila u glavu.

Napad se navodno dogodio u ranim jutarnjim satima, a žena je, nešto posle podneva, osoblju Zdravstvene ambulante u Pečenjevcu ispričala šta je uradila i zatražila da pozovu policiju. U ovom selu pričaju da je delovalo da nije potpuno pri sebi. Bila je umorna, bosa i blatnjava.

Pečenjevce je od Šarlinca udaljeno oko sedam kilometara, pa se pretpostavlja da je žena satima lutala atarima ovih sela, pre nego što je odlučila da sve prijavi policiji.

Ona je kazala da više nije mogla da trpi višedecenijsko maltretiranje od strane muža. Šta je konkretan povod za ovaj napad tek treba da bude utvrđeno, a od nadležnih organa se očekuje kvalifikacija ovog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!