ČUVA SVOJU ĆERKU OD ZABORAVA, A OSUMNJIČENI I DALJE NA SLOBODI: Oglasio se otac Ivane ubijene na Zvezdari, reči kidaju dušu (FOTO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

25. 01. 2024. u 15:14

IVANA Krivokapić ubijena je u stanu na Zvezdari pre više od godinu dana. Glavni osumnjičeni za ubistvo je i dalje na slobodi i niko ne može da mu uđe u trag. Za to vreme, porodica ne može da se pomiri sa gubitkom i osećajem da Ivaninog ubicu nije stigla pravda.

ЧУВА СВОЈУ ЋЕРКУ ОД ЗАБОРАВА, А ОСУМЊИЧЕНИ И ДАЉЕ НА СЛОБОДИ: Огласио се отац Иване убијене на Звездари, речи кидају душу (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Ivanin otac Slobodan redovno se obraća svojoj ćerki i objavljuje njene fotografije na društvenim mrežama. Njegove poruke pune su bola.

- Vratićeš se ti... Vratićeš se kroz snove, kroz sećanja. Sećanja nikad ne kasne, ona uvek stižu na vreme. I znam da sanjaš. Sanjaj i dalje. A ja? Ja ću čekati trenutak kada ćemo se opet sresti, golubice moja mila... - napisao je Ivanin otac i pored fotografije svoje ćerke objavio i sliku belog goluba, opisujući da se oseća slomljeno.

Ivanin otac redovno upućuje bolne reči svojoj mezimici koja je 24. decembra pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, dok su vrata stana bila zaključana unutra. Jetmir Gočar za to vreme uspešno izmiče policiji, a sumnja se da je promenio identitet, nabavio lažna dokumenta i da se krije u inostrantstvu.

On se sumnjiči da je Ivanu ugušio, a da je potom izašao iz njenog stana, zaključao vrata i odneo ključ.

I pre nego što je Jetmir postao glavni osumnjičeni, bilo je jasno da je Ivana poznavala ubicu i da ga je pustila u svoj stan. U noći kada je ubijena, iz njenog stana se, prema svedočenju komšija, čula svađa. Krunski dokaz protiv Jetmira otkrila je analiza DNK materijala pronađenog ispod Ivaninih noktiju, koji se tu, kako se sumnja, našao dok je pokušavala da se odbrani od napadača.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: JUTRO NAKON OGROMNOG POŽARA: Zgarište u tržnom centru u bloku 70

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!