"NEDOSTAJEŠ, MEDENA MOJA DEVOJČICE": Oglasila se majka Nevene (20), koju je muž policajac ubio prošle godine u Grockoj (FOTO)

Novosti online

13. 01. 2024. u 22:31

- Osećam sve veću prazninu, a duša boli sve jače.

НЕДОСТАЈЕШ, МЕДЕНА МОЈА ДЕВОЈЧИЦЕ: Огласила се мајка Невене (20), коју је муж полицајац убио прошле године у Гроцкој (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Nedostajanje je svakoga dana sve bolnije. Praznici su bili preteški bez tebe, bol koju sam doživela u trenutku kada nisam mogla da te pozovem i da ti poželim srećan rođendan, ne može se opisati - napisala je neutešna majka Nevene Pavlović (20) koju je u stanu u Grockoj prošle godine ubio suprug, inače policijski službenik, nakon čega je izvršio samoubistvo.

- Kažu da vreme leči sve.. Da, možda ljubavi koje su prošle, prijatelje koji su nam okrenuli leđa, ljubimce koji više nisu sa nama.. Ali, vreme nikada neće biti od pomoći da se tvoja duša izleči za gubitak onoga koga si sam doneo na ovaj svet! - navela je Ivana ispod Nevenine fotografije.

Foto: Društvene mreže

 

Ističe i da živi za dan kada će se opet susreti sa ćerkom, piše "Blic".

- Nedostaješ, medena moja devojčice. Nedostaje tvoj temperament. Nedostaje mi i da se posvađam sa tobom, sve mi nedostaje. Umesto tebe, grli me tuga. U mom srcu stanuje bol koja steže sve više i više, preti da me uguši. Preživeću, jer znam da moram. Dužna sam da na ovom svetu obavim sve što se od mene očekuje, da nosim teret onako kako mi je suđen i izdržim onako kako samo jedna majka ume - napisala je ona.

Zločin se dogodio 10. februara oko 18 sati u njihovom iznajmljenom stanu u kom su živeli od kada su bili u braku.

Foto: Društvene mreže

Žrtva je ostavila supruga dve nedelje pre zločina, a kobnog dana je došla na njegov nagovor kako bi opet razgovarali i kako bi se dogovorili oko razvoda. Međutim, kako su tada komšije rekle, čula se žučna rasprava mladog bračnog para, a ubrzo i tri hica.

Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt bračnog para.

BONUS VIDEO - UŽASAN PORODIČNI ZLOČIN U GROCKOJ: Mladi policajac ubio suprugu, pa presudio sebi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024