PRESUDIO MU POSLE SVAĐE, PA SE PRIJAVIO POLICIJI: Ovo su žrtva i osumnjičeni za ubistvo u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

Lj.P.

20. 11. 2023. u 16:02

NIKOLA N. (38) iz Kisača ubijen je danas u Novom Sadu.

ПРЕСУДИО МУ ПОСЛЕ СВАЂЕ, ПА СЕ ПРИЈАВИО ПОЛИЦИЈИ: Ово су жртва и осумњичени за убиство у Новом Саду (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Društvene mreže

Njemu je, u napuštenoj kući u Ulici Ruđera Boškovića bb, iza Higijenskog zavoda, nešto pre 12 sati, kako se sumnja, nožem presudio Bogoljub F. (47), koji se posle zločina sam prijavio policiji. Osumnjičeni je, kako nezvanično saznajemo, svog „cimera“ nožem izbo 30 puta. Sečivom mu je naneo 18 rana u grudi, sve u srce, 10 puta je izboden u leđa i dva puta u noge.

Pretpostavlja se da je između njih dvojice došlo do svađe, koja je u jednom trenutku pošla po zlu, i da je Bogoljub dograbio nož i izbo Nikolu, posle čega je pozvao policiju i priznao šta je uradio. Kako saznajemo, osumnjičeni Bogoljub F. je izvesno vreme živeo u toj napuštenoj kući, a osim njega, prema rečima stanara ove ulice, tu je uvek bilo više beskućnika, koji su napuštenu kuću koristili da se sklone.

Foto: kanal9tvns

Osumnjičeni za ubistvo Nikole N. - Bogoljub F.

Osumnjičeni je, nezvanično, pre izvesnog vremena dobio posao kuvara u jednom motelu, i imao je obezbeđen smeštaj i platu od nekoliko stotina evra. Posle odrađenih mesec dana i dobijene prve plate, koju je „popio“ sa drugarima, više se nije vraćao na taj posao.

- Nekoliko godina je radio u inostranstvu, po zanimanju je kuvar, ali eto, odao se skitničkom životu iz nekog razloga – kaže čovek koji poznaje osumnjičenog. - Navodno ima ćerku, ali gde je ona ne znam.

- Danima se nije treznio, i valjda ga je posle bilo sramota da se vrati kod gazde – priča nam čovek upoznat sa ovim slučajem. - Nastavio je po starom, da živi kao beskućnik. U toj kući pre desetak godina se jedan od stanara ubio iz pištolja. Vlasnik kuće, navodno, godinama živi u inostranstvu i ne dolazi u Novi Sad, što su beskućnici iskoristili da se tu okupljaju. Nama, stanarima, nisu nikada pravili probleme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IMALI SU SPISKOVE ZA LIKVIDACIJU: Grupa koja je otela i ubila malu Vanju imala još stravičnije planove