UMRLICA NA BANDERI ZLOKOBNI ZNAK TRAGEDIJE: Fotografije sa mesta zločina u Paraćinu, komšije u šoku - Kaja je bila tiha i mirna žena (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

14. 10. 2023. u 20:00

MILADIN L. (73), koji je danas uhapšen zbog sumnje da je nožem usmrtio dve godine mlađu suprugu Kaju, za koju ceo komšiluk kaže da je bila izuzetno tiha i mirna žena, bio je duboko potresen vešću da mu je prethodne večeri preminuo rođeni brat!

УМРЛИЦА НА БАНДЕРИ ЗЛОКОБНИ ЗНАК ТРАГЕДИЈЕ: Фотографије са места злочина у Параћину, комшије у шоку - Каја је била тиха и мирна жена (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Ovo kažu komšije ovog bračnog para, još u neverici  zbog zločina koji se dogodio u inače mirnom delu Paraćina, u naselju Gloždak.

Na banderi u Ulici braće Jugovića, u kojoj se dogodilo ubistvo, zalepljena je umrlica u kojoj se navodi da je danas u 13 sati trebalo da bude obavljena sahrana, a umesto da porodično odu da bliskog rođaka isprate do večne kuće, navodno je zbog toga došlo do rasprave koja je završena tragedijom.

- U kući su živeli sami. Sina Nenad i snaja  žive u zgradi u blizini  i često su dolazili, baš pre neki dan su pravili zimnicu.Inače, Ubijena Kaja je bila jako mirna i dobra žena, što bi se reklo, ni mrava ne bi zgazila. Ni Miladin u suštini nije bio loš čovek, možda je malo češće bio namrgođen ili ponekad prek. Ipak nikad nismo čuli da su se u kući svađali ili da je bilo nekih većih problema -. kažu komšije, koje nisu znale bliže detalje o samom zločinu.

Komšije tvrde da se ova porodica nije mnogo družila sa susedima, ali da su se javljali kada bi šetali, a činili su to često.

- Oboje su bili penzioneri. On je dugo radio u nekadašnjoj fabrici aditiva, a ona u trgovini. Živeli su kao i svi drugi. Ne mogu da shvatim šta je to moglo da se desi da se komšija toliko razbesni da ubije Kaju – kaže sagovornica „Novosti“.

Dodaje da je Kaja zaklana. - Bilo je puno policije već oko 11 sati, videla sam ih kad sam se vratila iz grada. Danas  je trebalo da bude sahranjen njegov rođeni brat, pa većina nas misli da je to kumovalo ovoj strašnoj tragediji.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo je prijavio sin, a policija je potom i pronašla okrvavljen kuhinjski nož i odmah uhapsila Miladina L. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teškog ubistva.

 U policijskom saopštenju je navedeno da se sumnja da je M. L. (1950) u porodičnoj kući „oštrim predmetom“ usmrtio svoju sedamdesetjednogodišnju suprugu K.L.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!