NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

Ognjen D. (33) koji je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je u stanu u centru Beograda ubio "tiktokerku" Nou Milivojev (18), transrodnu osobu iz Kovilja, danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu! Posle saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će sudiji za prethodni postupak predložiti da mu odredi pritvor do 30 dana.

Dex

08.07.2023. 08:55

Društvene mreže su veliko zlo svih generacija a pogotovu mlađih koji neznaju da se izbore sa poremećenim društvenim vrednostima koje te mreže veličaju i favorizuju.

Bambi

08.07.2023. 10:24

Sta ce druga deca da rade kada fina,kulturna,dobra,vaspitana i skolovana vode ovakav nenormalan zivot?Ovde su roditelji ocigledno neupuceni i slepi kod ociju!

Prokopije

08.07.2023. 10:29

Drogirao je,tukao, viđali je u modricama i posekotinama.I niko ništa.U najmanju ruku cudno.Mrzeli je zbog toga sto je!?,,Ta izjava je preterana.Pođem od sredine u kojoj zivim,verovatno bi se zgranuli u pocetku,a onda nista.Ne treba traziti krivca u okruzenju,trebalo je dete zastititi.Tačka

Zalosno

09.07.2023. 05:34

Zao mi deteta koje nije znalo da se izbori sa svojom potrebom da bude voljeno. Ali, kakav momak, kad su kod njega dolazile i druge devojke. Kako neko moze na silu da te nadrogira. Ona je odlazila njemu na rupu. Mislim da je transrodnost ovde samo vrh piramide psihickih problema ove dobre mlade osobe. Kao majka 18-godisnjakinje izuzetno zalim, ali i razumem koliko u tim godinama neko moze da bude zreo.